Andreea Bălan, petrecere de lux pentru micuța Ella! Vedeta a spart banii pe un party la care alți copii doar visează

Talentata cântăreață Andreea Bălan a făcut senzație pe rețelele de socializare după ce a organizat, ieri, o petrecere de lux pentru micuța sa Ella, cu o zi înainte ca aceasta să împlinească 7 ani. Vedeta a spart banii pentru a oferi fetiței sale un eveniment de neuitat, la care alții doar visează. Cu toate că ziua Ellei era astăzi, pe 9 octombrie, Andreea Bălan a decis să sărbătorească în avans, organizând o petrecere grandioasă acasă, cu toate elementele necesare pentru a crea o atmosferă de basm. De la eveniment nu a putut lipsi iubitul acesteia, Victor Cornea.

Andreea Bălan și cele două fiice ale sale. Foto: arhiva personală.
Andreea Bălan și cele două fiice ale sale. Foto: arhiva personală.

Pe 9 octombrie 2016, viața Andreei Bălan s-a schimbat complet, atunci când a devenit mamă pentru prima dată și a adus-o pe lume pe micuța Ella. Acum, la vârsta de 7 ani, Ella a avut parte de o petrecere cu adevărat specială, organizată cu multă dragoste și atenție la detalii de către mama ei celebră.

Artista și-a dorit ca petrecerea să aibă loc acasă, unde a pus la punct fiecare detaliu pentru a se asigura că micuța sa are parte de o zi de naștere memorabilă. Pe contul său de Instagram, Andreea Bălan a împărtășit cu fanii mai multe imagini din culisele pregătirilor, dezvăluind momente din timpul aranjării și decorării locuinței pentru eveniment. Cu fiecare fotografie postată, Andreea a transmis entuziasmul și bucuria ei de a oferi micuței Ella o petrecere de vis.

Atmosferă veselă și plină de culoare 

Petrecerea a inclus toate elementele pe care și le-ar putea dori un copil: baloane colorate, decorațiuni tematice, o masă plină cu delicii, dar și activități distractive și jocuri pentru toți invitații. Atmosfera veselă și plină de culoare a petrecerii a făcut ca micuții să se simtă într-un adevărat paradis al distracției și al bucuriei.

Prin această petrecere minunată, Andreea Bălan nu numai că a creat amintiri de neuitat pentru micuța Ella, dar a și demonstrat încă o dată dragostea și devotamentul său pentru fiica sa. Cu gesturi atât de pline de căldură și iubire, Andreea Bălan continuă să fie o mamă model și o artistă apreciată de publicul său, inspirându-i pe mulți cu dedicarea și pasiunea ei pentru familie și pentru ceea ce face. Petrecerea de lux pentru Ella a fost nu doar o sărbătoare a aniversării unei vârste, ci și o manifestare a dragostei și bucuriei care îi umplu inima familiei Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net