Brigitte Pastramă iese învingătoare! Femeia de afaceri nu trebuie să-i dea niciun ban Ralucăi Podea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă nu trebuie să-i achite nici un ban Ralucăi Podea în procesul de calomnie! Amândouă aveau de dat câte 10.000 de lei, iar instanța a decis ca sumele să fie compensate reciproc. Într-un articol anterior, Raluca Podea îi aducea acuzații grave faimoasei Brigitte, pe care a făcut-o restanțieră, când, de fapt, adevărul era altul. În replică, publicăm situația reală a celor două femei, care atestă că soția lui Florin Pastramă nu e cu nimic datoare, ba chiar e victimă în tot acest context.

cub brigitte pastramă png

Raluca Podea a fost cea care a dat-o, inițial, în judecată pe Brigitte Pastramă, pe motiv că i-ar fi fost afectată imaginea publică. Aceasta a cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro. La rândul ei, Brigitte Pastramă a făcut același lucru în ceea ce o privește pe Raluca Podea.

Așadar, judecătorii au decis atunci că amândouă ar trebui să plătească suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Suma, însă, a fost compensată, iar cele două nu au, de fapt, nimic de achitat una alteia.

Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea neconvenţională. Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale.

Sentința instanței în procesul Brigitte Pastramă-Raluca Podea
Sentința instanței în procesul Brigitte Pastramă-Raluca Podea

Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti”, se arată în decizia pronunțată de instanța de judecată în acest proces.

Brigitte Pastramă: „Eu sunt victima aici! Eu nu sunt datoare nici un leu!”

În tot acest timp, au continuat să apară, însă, informații contradictorii în presă, care ar fi fost întreținute chiar de către Raluca Podea, ce ar fi lăsat să se înțeleagă, pe diverse căi, că mai are de luat bani de pe urma acestui proces, când, de fapt, instanța a decis, negru pe alb, că soția lui Florin Pastramă nu e cu nimic datoare.

Soția lui Florin Pastramă a dat o replică dură, în condițiile în care i-au fost aduse prejudicii imense de imagine în acest caz.

„Aici cineva se folosește de imaginea mea. Victima sunt eu, de fapt. Eu nu am nici o datorie, nici un ban de dat la nimeni. Sunt o femeie respectată, eu am niște bussines-uri foarte importante la acest moment, eu am fost soția numărului 1 mondial în tenis, am avut discoteci.

Pe actualul soț l-am cunoscut într-un reality. Sunt om de afaceri, am casă, mașină, copii, sunt pe picioarele mele. Nu înțeleg de ce se dă oare apă la moară acestei fete care se duce sa spună peste tot că are de luat bai de la mine, nd instanța a stabilit clar că nu e așa! Eu nu mai vreau din acest moment ca numele meu să apară lângă acest nume!”, ne-a declarat Brigitte Pastramă, pentru Click!.

Raluca Podea și Florin Pastramă au avut în trecut o relație, care s-a încheiat, însă, în 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, s-a îndrăgostit fulgerător de ea și a luat-o imediat de soție. Cei doi se află în prezent la Dubai, unde și-au achiziționat, recent, un imobil de lux.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net