Clipe de coșmar pentru Raluca Podea! Vedeta, în scandal pentru moștenire cu fratele tatălui mort! „E nebun! Vrea să-i dau casa!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Podea și-a pierdut tatăl anul trecut, pe 8 mai, iar acum blonda duce un adevărat război cu rudele părintelui ei pentru moștenire. Raluca nu reușește nicidecum să intre în posesia banilor din bancă, iar fratele defunctului revendică și casa în care părintele ei a locuit.

Raluca Podea este, în aceste zile, într-un scandal monstru cu rudele tatălui ei, decedat anul trecut, după o lungă luptă cu cancerul. Peste toate, vedeta nu reușește, de mai bine de jumătate de an de când părintele ei s-a stins din viață, să intre în posesia banilor din conturi, lăsați moștenire. Pentru asta, blonda a făcut deja zeci de drumuri la notar și, mai apoi, la bancă.  

cub raluca podea png

Raluca Podea: „Nu pot să scot nici banii lui tata din bancă!”

Uite așa sunt numai pe drumuri de o perioadă. Azi merg la notar pentru că eu nu reușesc deloc să intru în posesia banilor lăsați de tata. Nu am acces încă la conturile lui. Banca m-a trimis la notar, notarul m-a trimis la bancă și uite numai așa. Am făcut succesiunea, dar e greu cu birocrația asta.”, a declarat Raluca Podea, pentru Click!.

Raluca mai are și un unchi, care are și el drept la moștenire. Fratele defunctului, însă, revendică casa în care a locuit acesta și vrea să-i lase pe cei doi copii fără moștenire.

Sunt în mare scandal cu fratele lui tata, ei au avut două case una lângă alta. El a luat una, tata a luat alta. Tata pe a lui a renovat-o, a făcut lux. A lui frate-său e în paragină. Acum, vine frate-său și zice că vrea și casa asta, că erau lipite odată și că era a lui! Păi, tata a băgat bani mulți în renovare!”, a declarat Raluca Podea, pentru Click!.

A luptat să-și salveze tatăl de la moarte

Raluca Podea a fost foarte apropiată de tatăl ei și a suferit o adevărată dramă atunci când a aflat că părintele ei a fost diagnosticat cu cancer. Timp de trei ani, bărbatul s-a luptat din răsputeri cu boala necruțătoare, deși medicii i-au mai dat, inițial, doar nouă luni de trăit.

Blonda s-a chinuit prin spitale și a tot tras speranțe că o să îl vindece pe tatăl ei grav bolnav. Acesta s-a stins însă, pe 8 mai, anul trecut, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților.

Eu am suferit foarte mult. Nu mi-am revenit complet nici până acum și încă mă afectează că nu mai este printre noi. Aș fi avut multe să-i spun dacă știam că nu o să mai trăiască.

Noi am știut, încă de la început, că undeva la 9 luni o să mai trăiască, dar el a rezistat trei ani de zile și niciodată nu m-am gândit că o să vină sfârșitul așa repede. Tot aveam sentimentul acela că va mai rezista”, a declarat vedeta, cu lacrimi în ochi, după moartea tatălui.

Raluca Podea are 34 de ani și a debutat în showbiz în postura de model la rubrica „Fata de la pagina 5”. Raluca are un trecut amoros tumultuos. S-a căsătorit când avea 21 de ani și are un băiat cu fostul ei soț, Gabi Podea. Cei doi au divorțat, însă, iar în prezent bărbatul e pe punctul de a se căsători cu solista trupei Sweet Kiss, Irina Pavlenco, cu care vedeta se înțelege de minune. Cei trei sunt buni prieteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!