Drama Ralucăi Podea de Sărbători: „Nu mi-am revenit nici acum după moartea lui”

#Exclusiv Click!

Raluca Podea nu-și revine nici acum după ce și-a pierdut tatăl. Sărbătorile vor fi anul acesta triste fără omul care i-a dat viață și care a fost răpus, vara aceasta, de o boală nemiloasă. Raluca va sta de Crăciun doar cu fiul și cu mama ei și va închina un pahar în memoria tatălui ei.

Raluca Podea, în suferință!

Raluca Podea a suferit o dramă atunci când tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer. Timp de trei ani bărbatul s-a luptat cu boala necruțătoare, deși medici nu i-au dat, inițial, decât 9 luni de viață.

Tatăl Ralucăi Podea s-a stins, până la urmă, lăsând un gol imens în sufletele membrilor familiei sale, pe 8 mai. De atunci, fiica lui nu-și mai revine! Raluca va face, anul acesta, pentru prima dată Sărbătorile fără tatăl ei.

Sărbătorile le facem acasă, în fiecare an noi am stat acasă. Anul acesta este primul în care tatăl meu nu mai este alături de noi. Este greu, ce pot să zic. În fiecare an făceam cu mama și cu tata, dar acum o să facem doar cu mama.

Am suferit foarte mult, încă nu mi-am revenit complet nici acum și încă mă afectează că nu mai este printre noi. Aș fi avut multe să-i spun dacă știam că nu o să mai trăiască. Nu ne-a luat prin surprindere. Noi am știut, încă de la început, că undeva la 9 luni o să mai trăiască, dar el a rezistat trei ani de zile și nicioda nu m-am gândit că o să vină sfârșitul așa repede.

Tot aveam sentimentul acelamai rezistă. Adică, dacă a rezistat trei ani când nimeni nu-i dădea atât de trăit, mă gândeam că poate se întâmplă o minune și o să stea cu noi!” , ne-a declarat Raluca, cu lacrimi în ochi, acum în preajma Crăciunului .

Raluca Podea are 34 de ani și a fost model și a devenit cunoscută din postura de „Fata de la pagina 5”. Vedeta a avut o viață amoroasă tumultoasă, până în prezent. Blonda s-a căsătorit la doar 21 de ani și are un băiat cu fostul ei soț, Gabi Podea. Cei doi au divorțat, iar în prezent bărbatul trăiește o poveste de amor cu Irina Pavlenco, blonda de la trupa Sweet Kiss.

Raluca Podea își crește fiul, pe David, singură, de când acesta avea doar un an și opt luni

Când ne vede lumea pe stradă pe mine și pe David nimeni nu zice că suntem mama și fiul. Toată lumea crede că e frațiorul meu, rămân cu toții interziși când le zic că este băiatul meu. Sunt mândră de el. Mi-e dor de perioada când era mic, dar timpul trece foarte repede. Asta e în curând o să-l pierd. O să fiu soacră mare. Îmi pune piesa cu soacra cu Irina Loghin și mă enevează!

Este foarte exigent în ce privește partea feminină, nu-i plac fetele neliniștite din ziua de azi. El a văzut în mine un om mai calm, mai liniștit și caută să se ghideze după mine. Acum are mai multe gagici, stă cu orele cu ele la telefon”, ne-a spus Raluca.

Raluca a avut o relație cu năbădăi și cu Florin Pastramă, care a luat, însă, sfârșit atunci când acesta a participat la emisunea „Ferma” ( de la Pro TV) și a cunoscut-o pe actuala lui soție, Brigitte. Între cele două femei au avut loc altercații mari, iar Raluca a dat-o în judecată pe Brigitte pentru defăimare. Luna trecută, Raluca a câștigat procesul cu Brigitte pe care a ușurat-o de 10 000 de lei.

Raluca Podea a participat și la mai multe concursuri de gătit, precum Masterchef (de la Pro TV) și Chefi la cuțite (de la Antena 1), fiind o foarte bună bucătăreasă.