Raluca Podea, surpriză inedită pentru fiul ei, elev la Dinu Lipatti!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Podea (35 ani) și fiul ei, David (14 ani), nu au fost niciodată la Disneyland Paris, așa că vedeta i-a făcut o surpriză de zile mari adolescentului.

Raluca Podea, surpriză pentru fiul ei
Raluca Podea, surpriză pentru fiul ei

Raluca Podea și-a dus fiul la Disneyland Paris

Și pentru că este foarte mândră și încântată de băiatul ei, pentru că acesta este foarte studios, învață bine și “mănâncă muzică pe pâine”, cum se zice, frumoasa vedetă a decis să îi facă o surpriză.

A simțit nevoia să evadeze puțin din cotidian și mânată de dragostea pe care i-o poartă fiului său, Podea a decis că este momentul oportun să facă o escapadă în cel mai îndrăgit parc de distracții din lume. 

„Sunt foarte mândră de David! Este un băiat bun și foarte muncitor! A muncit foarte mult vara asta și a intrat cu 9 în clasa a IX-a la canto clasic, la Dinu Lipatti, acolo unde este el.

Merită să-i fac o surpriză așa că am decis să cumpăr bilete pentru Disneyland doar că băiatul nu avea pașaport și nu știam cum să fac să nu stric surpriza. I-am zis că trebuie să-i fac pașaport, pentru că plecăm la Sighișoara.

M-a întrebat el de ce are nevoie de pașaport pentru a călători în țară, dar până la urmă cu o seară înainte să plecăm la aeroport i-am spus că dimineață zburăm spre Disneyland și a fost foarte fericit iar de emoții nu a mai putut să doarmă toată noaptea!”, a mărturisit Raluca Podea pentru Click!

Ajunși la Disneyland, Raluca și David Podea și-au făcut toate poftele și s-au bucurat din plin de toate atracțiile de poveste.

Raluca Podea, una dintre cele mai râvnite femei din showbiz, a suferit enorm după ce și-a pierdut tatăl anul acesta, pe 8 mai, ea încercând să facă tot ce a fost posibil pentru a-l salva și a-i prelungi viața părintelui său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net