Raluca Podea, de urgență la spital. Boala care l-a dărâmat pe fiul ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Podea (35 ani)  a tras o mare sperietură chiar în ultima zi a anului 2022, pe 31 decembrie. Când toată lumea se pregătea de petrecerea pentru Revelion, Raluca Podea alerga la spital cu fiul ei adolescent, David (15 ani) care a început brusc să facă febră pentru că gripa se instalase deja în corpul lui.

Citește și: Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Blondina a avut parte de schimbări drastice de look

Raluca Podea, la spital cu David, fiul ei ei

„David nu a fost bine deloc la sfârșitul anului. Pe 31 decembrie am ajuns cu el la spital, a avut gripă, această gripă pentru care eu am preferat să nu mai aștept nicio secundă, pentru că el având febră 39 și jumătate, era clar că are o infecție undeva,  a fost pe respirator, am preferat să îi dau antiviral, după care antitermice.

Abia după  ouă zile și jumătate cu antiviralul și antitermicele el a început să nu mai facă febră, a urmat acest tratament 5 zile. Apoi am mers la medicul ORL-ist care l-a controlat și a văzut că încă laringele și gâtul erau la fel de roșii, i-a dat un tratament și i-a zis să facă repaus vocal 5 zile, apoi să revenim din nou la medic.

Ne-am dus iar, a treia oară, nu îi trecuse de tot și doamna doctor i-a mai dat încă 3 zile de medicamente deoarece corzile lui vocale să nu fie afectate de această urâțenie de virus.  Poate dacă mergea la un alt medic îi dădea tratamentul și îl lăsa așa.

Eu l-am controlat pe David și tot timpul la medicul nostru ORL-ist care este foarte bun,  are cameră, îi bagă pe nas, pe gât, îi verifică urechile, are foarte mare grijă de David și atunci prefer să știu că el este bine cu gâtul. Acum deja e mult mai bine, a scăpat de tratament.”, ne-a povestit, pentru Click, Raluca Podea.

Vezi și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

A apelat la leacurile băbești ca să scape de răceală

Pentru că a simțit că gripă îi dă și ei târcoale, Raluca Podea s-a mobilizat repede și a trecut la leacurile băbești pe care le știa.

Mai citește și: Raluca Podea, apariție neobișnuită în public. A ieșit cu plasturi pe față!

„Eu sunt adepta leacurilor băbești. Le-am încercat pe pielea mea și atâta timp cât a funcționat și consider că prima dată înainte să luăm pastile, antibiotice sau ce ne recomandă medicul, ar trebui să încercăm lucrurile băbești.

La mine a funcționat! M-au luat frisoanele, deja aveam stările de răceală, de grijă care se instalase, mi-am făcut o cadă fierbinte, când spun fierbinte, atunci când am ieșit din ea, eram roșie ca racul.

Am făcut-o atât de fierbinte încât să o pot suporta. Mi-am pus 2 kilograme de sare, deși cu cât ai mai multă sare în apă, este foarte bună pentru organism. De ce? Că apa cu sarea duce în jos inflamația corpului. Și pentru femei, noi care stăm cu picioarele mai dezgolite, pentru partea genitală este foarte bună apa fierbinte cu sare.

Eu am făcut și vreau să zic că am luat  medicamente, antitermice și a doua zi eram ca nouă! Tind să cred că lucrurile pe care le-am făcut eu, cele băbești, m-au ajutat foarte mult să mă recuperez, după părerea mea, mult mai repede decât cineva care a luat pastile sau s-a tratat după ce i-a recomandat medicul, înainte să încerce aceste leacuri băbești.”, este de părere Raluca Podea, care acum poate zâmbi liniștită pentru că este în afara oricărui pericol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net