Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Blondina a avut parte de schimbări drastice de look

Ultima actualizare:

Raluca Podea a uimit de-a lungul timpului multe persoane cu aparențele sale foarte plăcute ochiului. Acum, însă, nu mai arată ca fata care întorcea capete pe stradă și apărea regulat în tabloide!

Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Foto: Facebook/Raluca Podea
Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Foto: Facebook/Raluca Podea

În cea mai nouă postare pe instagram, Raluca arată cum nimeni nu se aștepta! Blondina sexy pare să fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru retușuri... Mai mult sau mai puțin subtile.  

Poate te interesează: Raluca Podea, apariție neobișnuită în public. A ieșit cu plasturi pe față!

Atât bisturiul cât și filtrele de înfrumusețare disponibile online par să o fi ajutat pe vedeta de 44 de ani să arate în cea mai bună formă a ei! În ciuda vârstei, blondina a ajuns să arate mult mai tânără decât este. De-a dreptul WOW! Pare că are jumătate din anii pe care de fapt îi are!  

Blondina care s-a făcut recunoscută în calitate de model și care a căpătat notorietate datorită relațiilor sale, confirmate sau nu, nu plănuiește să renunțe la arma care a adus-o în lumina reflectoarelor! Bomba sexy depunde eforturi majore în a rămâne la fel de atractivă, sau chiar mai mult!  

Vezi și: Ce vedetă din România are cel mai frumos posterior în vara lui 2022? Cele mai provocatoare apariții

Recent, Raluca Podea s-a pozat pe instagram la marginea unei piscine, într-o poziție a corpului care îi scoate în evidență corpul foarte tonifiat și formele voluptoase. Nu a fost model degeaba! Blondina sexy pare desprinsă din cele mai urmărite reviste de modelling. Atât ca și look, cât și ca profesionalism.  

Raluca Podea, de nerecunoscut! Imagine superbă la marginea unei piscine

Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Foto: Instagram/Raluca Podea
Oare o fi chiar ea!? Raluca Podea, de nerecunoscut! Foto: Instagram/Raluca Podea

Purtând un costum de baie din două piese cu imprimeu de leopard, aceasta își scoate în evidență picioarele demne de un adevărat model, neascunzând însă bustul foarte generos. Cu o privire șarmantă și un zâmbet impecabil, aproape că nu-ți vine să crezi că persoana din fotografie are 44 de ani și este mamă!  

Sigur te va încânta: Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Nu este prima dată când Raluca își afișează trupul fierbinte, spre deliciul admiratorilor. Aceasta, model de profesie, a pozat cu nenumărate ocazii în ipostaze mai mult sau mai puțin decente, care au pus o mulțime de bărbați pe jar.  

Rampa de lansare a Ralucăi în media românească a fost relația acesteia cu Florin Pastramă, relație care s-a încheiat în mod dramatic în urma infidelității acestuia. Raluca a mai avut de-a lungul timpului „interacțiuni” cu persoane publice ale României, în prezent fiind într-o relație cu un patron de club pe nume Omar Melhem.  

Vezi și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Raluca Podea pare dispusă la multe metode pentru a rămâne o încântare pentru ochii fanilor cât mai multă vreme. Oare arată mai bine acum sau vechea Raluca avea mai mult sex appeal? 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net