Ce familie frumoasă are Brigitte Pastramă. Uite cât de mari au crescut cei doi copii ai vedetei

Brigitte Pastramă are doi copii din relațiile anterioare, de dinainte de căsnicia cu Ilie Năstase. Relația ei cu Robert și Sara nu a fost una lipsită de probleme, dar dacă judecăm după fotografiile postate în ultimele luni pe contul de Instagram, se pare că acum se înțeleg mult mai bine.

Brigitte Pastramă a trecut prin mai multe mariaje, iar acum este căsătorită cu Florin Pastramă, deși căsnicia lor a pusă adesea la încercare. Din relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, au venit pe lume doi copii: Robert Sfăt și Sara, fiica din mariajul cu Ovidiu Torj, un om de afaceri. 

Citește și: Brigitte: «Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a zis să mă împac cu Florin!»

Cum arată cei doi copii ai lui Brigitte Sfăt

Robert a fost protagonistul unor scandaluri monstruoase cu mama lui, care au ținut prima pagină a ziarelor. Din fericire, lucrurile s-au liniștit între cei doi, iar acum tânărul în vârstă de aproape 22 de ani se pregătește să facă pasul cel mare alături de logodnica lui.

În urmă cu ceva timp, s-a pozat pe Instagram purtând în spate o geantă Glovo, iar urmăritorii lui s-au întrebat dacă a început să își câștige singur proprii bani în acest mod.

Copii au crescut. Acum pe fiica mea trebuie să o păzesc. Băiatul e mare, la casa lui! E logodit! Are 21 de ani de ani și jumătate. Nu știu, dar e posibil să urmeze nunta în curând!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

Iată și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Sara, în vârstă de 16 ani, s-a transformat într-o adolescentă cochetă, care postează imagini din viața de zi cu zi pe rețelele de socializare. De asemenea, puștoaica a început inclusiv să își însoțească mama la diverse evenimente mondene.

Mama mi-a zis sa nu am încredere în toată lumea și sa fiu pe cont propriu, să mă bazez pe mine, pentru că altora nu le pasă, ne-a declarat Sara Torj, fiica cea mică a lui Brigitte Pastramă, în trecut.

Vezi și: Brigitte şi Florin Pastramă, parada modei, la cumpărături. Ţinute de mii de euro, într-un centru comercial

Robert Sfăt, scandaluri cu înjurături

Lucrurile nu au fost mereu liniștite în familia Pastramă, căci Brigitte și fiul ei au făcut turul televiziunilor la un moment dat, cu acuzații reciproce. Tânărul a susținut public că mama sa trebuie să îi dea banii moșteniți de la tatăl lui.

Ulterior, și Brigitte Pastramă și-a acuzat fiul că ar fi devastat apartamentul pe care ea i l-a cumpărat în București. S-a lăsat cu înjurături și chiar și țipete, scuipături și tras de păr, după ce vedeta a văzut ce făcuse Robert în locuința în care ea a investit în jur de 300.000 de euro.

„M-am atașat foarte tare de copii și ei de mine, nu fac diferența că sunt ai lui Brigitte. Pentru mine, sunt copii, ca și nepoții mei – am cinci nepoți. Mă înțeleg eu mai bine cu copiii decât Brigitte.

Brigitte îi ceartă, eu nu pot să-i cert. Eu le iau apărarea tot timpul, îmi place să ieșim cu ei. Din prima clipă când m-au văzut, m-au iubit și au spus că fac parte din familia lor. Colegii fetiței chiar m-au rugat să vin acasă, să facă poze cu mine”, a declarat Florin Pastramă, în trecut, despre copiii lui Brigitte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net