Brigitte și Ilie Năstase, scandal de pomină în mijlocul străzii

Ultima actualizare:

    Brigitte a  intrat într-un  magazin cu  bijuterii  pentru a-şi  potoli furia  pe Ilie
Brigitte a intrat într-un magazin cu bijuterii pentru a-şi potoli furia pe Ilie

Tom şi Jerry sunt legende! Brigitte şi Ilie Năstase s-au certat, bătut şi împăcat de mai multe ori decât celebrele personaje de desene animate. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce se ”păruiau” în plin trafic, iar într-un acces de furie, bruneta sexy l-a dat jos din maşină pe fostul tenismen, în plin trafic.

Sunt savuroşi, se ceartă, apoi se iubesc şi ne surprind în fiecare zi cu telenovela vieţii lor. Când toată lumea credea că s-au împăcat, iată că fotoreporterii Click! au surprins imagini de cascadorii râsului cu Brigitte şi Ilie Năstase. Miercuri după amiază, de pe străduţa din Pipera unde locuieşte de câteva luni, Brigitte a ieşit spre centrul oraşului la volanul bolidului ei de lux. În dreapta sa stătea cuminţel pe scaun Ilie Năstase, care, după cum se ştie, nu mai are permis de conducere după ce a fost prins băut la volan în urmă cu două luni. 

simeon stalpnicul png

Situaţia dintre ei părea să fie destul de paşnică, când, deodată, Brigitte a început să gesticuleze continuu, probabil nervoasă pe vreo ieşire jignitoare a soţului ei. După nici patru minute, situaţia s-a încins atât de tare, încât, într-un moment de furie, sexoasa brunetă a deschis portiera maşinii şi l-a coborât pe Nasty, fix în mijlocul şoselei. Fostul tenisman nu s-a opus, ci a luat-o tip-til printre autoturisme, cu grijă să nu fie accidentat.

simeon stalpnicul png

Când a ajuns pe trotuar, acesta a scos telefonul din buzunar şi a sunat-o, continuându-şi drumul şi scărpinându-se calm pe burtă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. După un sfert de oră, Brigitte a ajuns în zona Aviatorilor şi a intrat într-un magazin de bijuterii cu diamante. A probat câteva brăţări şi inele, iar după un sfert de oră de mers pe jos, a ajuns şi Ilie. Acesta a vrut să intre după ea, dar bruneta l-a afurisit din nou şi l-a poftit spre uşă, afară. Fără să scoată vreun cuvânt, Nasty a ieşit şi s-a aşezat lângă maşina soţiei, pe trotuar. După ce Brigitte a terminat cu shoppingul de lux, s-a urcat în maşină şi a plecat spre casa ei, iar Ilie, pe jos, spre casa lui aflată în apropiere. Nu ne-ar mira ca mâine să-i vedem din nou fericiţi, la vreun restaurant din Herăstrău. Din dragoste, Ilie i-a iertat soţiei sale, cu care se află în proces de divorţ, chiar şi escapada ei amoroasă cu aventurierul Cătălin Cazacu, pe care Brigitte l-a părăsit anul trecut, după ce a aflat că el se mai vedea, în paralel, şi cu altă femeie. 

Brigitte şi Ilie sunt un cuplu disfuncţional


    keren rosner
keren rosner

Psihoterapeutul Keren Rosner ne-a vorbit despre căsnicia celor două vedete: ”Este vorba despre un cuplu capricios, disfuncțional, care atrage atenția prin comportamente contradictorii. Sunt probabil interese, orgolii și așteptări nerealiste, care îi fac să recurgă la gesturi ambivalente. Nu omit dintre posibilități dorința de publicitate și o nevoie de atenție a acestui cuplu, deoarece, după cum se vede, ei nu pot fi în prim- plan în alt mod. Diferența de vârstă e importantă și, probabil, contribuie la această stare tensionată dintre ei, dar nu e singurul fapt care îi deosebește, și prioritățile și valorile lor sunt diferite. O să se rezolve problema dintre ei în momentul în care un bărbat o să-i capteze atenția și interesul doamnei. Un bărbat care să se plieze pe tipologia ei de personalitate”, a explicat psihoterapeutul pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net