Dezvăluiri despre Anamaria Prodan. Ce spune artistul care i-a acoperit tatuajul cu Reghe: „Avea mânie”

#Exclusiv Click!

Robert Modreanu, artistul care a tatuat în cei douăzeci de ani de carieră vedete una și una: Adrian Cristea, Anamaria Ferenț, Elena Merișoreanu, Raluca Macovei, Nuțu Catamaru, dar și pe Anamaria Prodan a povestit pentru Click! cum a lucrat cu sexy impresara fotbaliștilor la ultimul său tatuaj.

Robert i-a acoperit chipul lui Reghe cu trei trandafiri. Sursă: Click!

În această vară, Anamaria Prodan (50 de ani) a luat o decizie radicală… și anume să își acopere, de pe spate, chipul lui Laurențiu Reghecampf, la doi ani de când au ales să depună actele de divorț.

„L-am acoperit pe Reghe cu trei trandafiri. Eu i-am spus atunci și ei și cred în continuare că erau un cuplu frumos chiar dacă ea avea mânie pe situația asta…așa am simțit-o eu. I-am zis că poate se împacă cu el și inițial atunci a fost o tăcere”, a declarat Robert Modreanu pentru Click!

Regretă separarea?

Tânărul artist ne-a mai dezvăluit ce a văzut în casă la Anamaria Prodan când a fost să îi acopere chipul lui Reghe:

„Am fost și i-am făcut tatuajul acasă la ea, iar pe pereți avea atunci, în continuare, poze/ tablouri cu ea, Reghe și copiii. Eu cred că încă mai este ceva în inima ei pentru Laurențiu.

Acesta nu este singurul tatuaj pe care eu i l-am făcut Anei. I-am mai tatuat și o mână care ține o inimă în palmă. Îmi place de ea că are personalitate, este o doamnă. M-am bucurat foarte mult că a avut grijă după ce i-am făcut tatuajul. În eșență a avut grijă de munca mea”.

Click! spune

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste care a durat 16 ani, cu toate că în ultimii ani de relație se vehicula că antrenorul ar fi avut diverse aventuri. În anul 2021, cei doi au făcut public anunțul divorțului lor, iar Reghecampf și-a oficializat relația cu Corina Caciuc, femeia pentru care a renunțat la căsnicia sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net