Anamaria Prodan și-a lansat podcast! Vedeta este pe cai mari pe toate planurile și nu o mai interesează să recupereze nimic de la fostul ei soț

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (50 de ani) se bucură de succes pe toate planurile. Sexy impresara de fotbaliști și-a lansat vinerea trecută podcastul, „Eu sunt Anamaria Prodan”, și l-a avut ca prim invitat pe Ciprian Marica, iar episodul 1 s-a numit sugestiv „Între regrete și răzbunări”. O prezență din ce în ce mai rară în țară, petrecându-și timpul mai mult în Dubai sau în America, Anamaria Prodan ne-a declarat într-un interviu exclusiv pentru Click! cât de mult muncește.

Dar și faptul că nu o mai interersează să recupereze nimic din bunurile cu care fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf a rămas după divorț. Anamaria Prodan este pe cai mari. Anul viitor, în luna februarie, se va lansa și filmul în care joacă și are rolul principal, „Complotul bonelor” și pare că aer de gând să reia reality show-ul despre viața ei!

Ana, ești o prezență din ce în ce mai rară în țară!

Muncesc foarte mult! Îmi deschid podcastul, filmez foarte mult, mă ocup de echipa de old boys pe care o am alături de Roberto Iancu, încercăm să intrăm în Liga 4, să luăm un loc în liga a 4-a să aducem o bucurie copiilor, să înceapă să joace la nivel foarte bun. Intru, alături de un prieten drag, care are echipă de mini fotbal. Muncesc enorm!

Noi te-am surprins aici, la avanpremiera de gală a filmului Miami Bici 2!

Da, i-am promis lui Codin Maticiuc că voi fi prezentă pentru că anul viitor, pe 9 februarie, va fi lansarea filmului nostru, "Complotul bonelor, în regia lui Iura Luncașu, unde am avut rolul principal.

Nu a fost debutul tău, tu ești obișnuită cu reality show-urile, cu aparițiile....

Sunt obișnuită de atât de mulți ani și atât de multe sezoane și s-ar putea să vedeți iar Prodanca, iar într-un reality show. Punct și de la capăt, căci așa este viața!

În Dubai îți merg bine afacerile? Am văzut  că mergi foarte des acolo!

Merg foarte des că trebuie și acolo să fiu prezența și acolo totul e bine. Pe tot ce înseamnă imobiliare, perfect, cu fotbalul - perfect! Încet, încet!

Cu viața personală cum stai?

La fel! Întineresc, nu vezi?

Se vede! Spune-mi puțin de podcastul acesta, te rog! O să fie în zona de fotbal?

O să fie și în zona  de fotbal și monden, o să am  alături de mine oameni care au lăsat o urmă adâncă în viață, în meseriile lor și sper să îi prezint într-o lumină așa cum sunt ei, nu zugrăviți de unul și de altul.

Un prim invitat, așa?

Ciprian Marica, vineri (n.r.: 24 noiembrie), la ora 18.00.

Copiii cum sunt?

Copiii sunt foarte bine! Rebecca este la New York, Sarah se recuperează acum după o mică luxație la genunchi, Bebe joacă fotbal  și este foarte bine. Suntem perfect!

S-a tot scris că vrei să îi iei tot lui Reghe după divorț!

Nu există tot! Că a luat el tot! A apucat să ia totul el! Este ok! Să-i dea Dumnezeu să le folosească și să îi fie de folos!

Dar nu recuperezi nimic de la el?

Nici nu mă mai interesează să recuperez ceva! La cum arată viața lui în momentul ăsta,  profesional vorbind, probabil va avea nevoie de fiecare lucru pe care l-a luat copiilor lui!

Unde te vor prinde sărbătorile de iarnă?

O să fim în America, toată familia, toți prietenii mei. Avem o gașcă minunată și facem și Crăciunul și Revelionul acolo.

De ziua ta, în decembrie, anul  trecut ai petrecut românește. Anul acesta te-ai gândit cum te vei sărbători?

Încă nu știm. Așteptăm să vedem, ori în Dubai, ori la Roma, ori în America.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net