Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pe mașini la partaj? Ce ar fi făcut antrenorul ca să scape mai ieftin la divorț? „Îmi doresc să nu vândă bunurile copiilor”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi terminat. El continuă în instanță! Cei doi vor tranșa divorțul, în luna iunie anul viitor, când se anunță noi „ciocniri” la partaj.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-a pronunțat încă. Cei doi urmează să se întâlnească în instanță, anul viitor în luna iunie, atunci când își vor împarți și bunurile obținute în timpul căsătoriei, la partaj.

Antrenorul ar fi vândut Rolls Royce-ul, primit cadou de la Ionela Prodan 

Noua înfățișare la tribunal se anunță, însă, a fi una cu scântei, și asta pentru că surse din preajma fostului cuplu au dezvăluit că antrenorul ar fi început să înstrăineze bunurile obținute în timpul căsniciei, pentru a scăpa mai ieftin la divorț.

Unul dintre bunurile la care ar fi renunțat, recent, Reghecampf ar fi chiar mașina Rolls Royce Phantom, în valoare de 250 000 de euro, primită cadou de la regretata Ionela Prodan, chiar de ziua lui.

Reghe a lăsat Rolls-ul la amanet o perioadă. Acum a vândut-o, mașina fiind cumpărată în timpul căsniciei. Bun comun. Rolls-ul este luat cadou de Anamaria Prodan și Ionela Prodan, din America.

Acesta nu este primul bun vândut, prima mașina vândută fiind Bentley Continental. Anamaria a găsit banii în extrasele de cont, care au intrat și au ieșit instant, fiind trimiși în contururile amantei.

Ana a salvat Ferarri și Mercedesul din  toate mașinile familiei!”, au dezvăluit surse din anturajul fostului cuplu, pentru Click!

Avocații Anamariei Prodan: „Totul trebuie să rămână neatins până la partaj”

Avocații Anamariei Prodan susțin, însă, că este ilegal ca antrenorul să vândă bunurile obținute în timpul căsătoriei.

„Totul s-a cumpărat în timpul căsătoriei. Totul trebuie să rămână neatins până la partaj, deoarece trebuie împărțite jumătate-jumătate. 

Absolut tot ce a realizat cuplul trebuie păstrat intact până la definitivarea partajului. La masa partajabilă trebuie aduse toate bunurile câștigate în timpul căsătoriei“, au declarat avocații, pentru Click!

Ce zice Anamaria Prodan? „Îmi doresc să nu vândă bunurile copiilor”

Contactată de Click!, Anamaria Prodan a declarat:

„Habar nu am ce a mai vândut. Îmi doresc din suflet să nu facă așa ceva, căci totul este luat în timpul căsniciei și toate-s ale copiilor …. Ne rugăm să-i fie bine.

În toți acești ani, am muncit pe brânci ca să construim acest imperiu, să avem atâtea mașini, case, bunuri. .. toate pentru copii! Acolo este și munca mea … chiar și a copiilor care l-au susținut necondiționat pe Reghe. 

E ușor să vinzi pe nimic ca să acoperi datorii făcute fără cap… Repet, mă rog, să nu ajungă rău, căci este tatăl copilului meu“, a spus impresara, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au deținut, în timpul mariajului, nu mai puțin de 15 mașini de lux, bunuri comune ale familiei.

    • Mercedes SLS: 450.000 de eurok

    • Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro

    • Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro

    • Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro

    • Bentley: 270.000 de euro

    • Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro

    • Mercedes SLR: 210.000 de euro

    • Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro

    • Mercedes S Class: 150.000 de euro

    • Aston Martin: 150.000 de euro

    • Mercedes Vito: 120.000 de euro

    • Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro

    • Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro

    • Mercedes M Class: 70.000 de euro

    • Buick Enclave: 70.000 de euro.

Divorțul, amânat până în iunie 2024

Anamaria Prodan (50 de ani) susține că nu și-a încheiat nici acum socotelile, la tribunal, cu Laurențiu Reghecampf.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul "Tare e tot" cu Viorel Grigoroiu.

Cei doi se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, abia în luna iunie a anului viitor.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net