Anamaria Prodan, declarații șoc: „Reghe este încă însurat în acte! El și amanta vor bani de la mine.” Când se întâlnesc, din nou, la tribunal?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Când toată lumea credea că războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a terminat, impresara a venit cu noi lămuriri și declarații la cald în ce privește mult-mediatizatul divorț de antrenor. Prodanca a anunțat că mai are încă 5-6 procese pe rol cu fostul său soț, iar divorțul este departe de a se fi pronunțat. Click! a aflat când va fi următoarea întâlnire dintre cei doi la tribunal.

Anamaria Prodan: „Nu s-a pronunțat încă divorțul. El este încă însurat în acte! El și amanta vor să stoarcă bani de la mine“

Anamaria Prodan (50 de ani) susține că nu și-a încheiat nici acum socotelile, la tribunal, cu Laurențiu Reghecampf.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul “ Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Divorțul, amânat până în iunie 2024

Cei doi se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, abia în luna iunie a anului viitor.

Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Ce motive ar fi invocat Reghecampf la divorț?! „Tată nu te numești dacă doar plătești pensia alimentară”

Impresara a dezvăluit, cu acest prilej, și care a fost unul dintre motivele pe care Laurențiu Reghecampf le-ar fi invocat la divorț.

Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara.

„Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare”

Anamaria Prodan recunoaște că a fost o perioadă lungă de timp în care a suferit după despărțirea de fostul soț.

Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare! În acel moment, el se zbătea undeva prin Liga 2. Eu l-am luat și l-am ridicat de jos, l-am dus pe culmi.

N-ai cum să iubești așa! Când iubești nu faci mizerii, faci sacrificii pentru omul iubit”, a mai spus Anamaria Prodan.

Judecătoria Buftea a admis, sâmbătă, 19 noiembrie 2022, cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf. Instanța de la Buftea s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare, pentru minorul Bebeto. Laurențiu Reghecampf trebuie să achite, lunar, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, și anume 1600 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net