Prodanca rămâne cu numele Reghecampf: „Ar trebui să-i fie jenă pentru ce a făcut familiei!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan va putea păstra numele Reghecampf după divorț! Aceasta a fost decizia instanței de judecată, care a dat câștig de cauză în această speță impresarei, și nu lui Laurențiu Reghecampf, care solicitase ca fosta soție să nu-i mai poarte numele după divorț.

Prodan, lovitură pentru Reghe!
Prodan, lovitură pentru Reghe!

Anamaria Prodan a cerut, prin avocații săi, ca divorțul să se desfacă din culpa exclusivă a lui Laurențiu Reghecampf. Magistrații Judecătoriei Buftea au admis, însă, cererea de divorț, înaintată de Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă.

Surpriza a venit, însă, când aceștia au decis ca Anamaria Prodan să păstreze numele de Reghecampf după divorț, deși antrenorul a solicitat contrariul. Agentul FIFA a declarat, pentru Click!, că este hotărâtă să mai păstreze, o perioadă, numele.

Anamaria Prodan: „O să scot singură numele din pașaport când o să vreau!”

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

Ce pensie alimentară va plăti Reghecampf?

Instanța de la Buftea s-a pronunțat, totodată, și asupra pensiei alimentare. Laurențiu Reghecampf va trebui să achite, lunar, pentru minorul Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, și anume 1600 euro.

Avocatul Anamariei Prodan a anunțat, însă, că decizia nu e definitivă și că se va face apel privind pensia alimentară.

Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară.

Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat la tribunal după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!