Anamaria Prodan își dorește ca Bebeto să îl cunoască pe copilul Corinei Caciuc. Cum a reacționat antrenorul

Una dintre cele mai răsunătoare despărțiri din România a avut loc între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După mai bine de un deceniu în care și-au fost aproape, antrenorul și-a părăsit soția pentru Corina Caciuc, femeia cu care formează o nouă familiei și au împreună un băiețel, Liam. Anamaria i-a cerut încă actualului soț ca Bebeto, copilul pe care îl au împreună, să își cunoască frățiorul.

Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca Bebeto să-l cunoască pe Liam / foto: Colaj Click!
Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca Bebeto să-l cunoască pe Liam / foto: Colaj Click!

Reghe a refuzat de îndată propunerea Anamariei, care consideră că indiferent de ceea ce s-a întâmplat între ei, frații ar trebui să se cunoască și să aibă o relație apropiată, chiar dacă sunt vitregi.

Anamaria Prodan: „Ei merită să se cunoască între ei”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, sexy-impresoara a mărturisit că își dorește ca Bebeto, băiețelul din căsnicia cu Reghe să își cunoască fratele, pe Liam, și să aibă o relația apropiată, așa cum a fost și în cazul lui Laur, copilul antrenorului din prima căsătorie.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a spus Anamaria Prodan, potrivit libertateapentrufemei.ro

Anamaria Prodan, despre relația cu Bebeto: „Noi suntem cei mai buni prieteni”

Bebeto are o relație specială cu mama sa / foto: Colaj Click!
Bebeto are o relație specială cu mama sa / foto: Colaj Click!

Evenimentele din viața părinților și-au pus amprenta și asupra copiilor, în special asupra lui Bebeto. În ciuda tuturor acestor lucruri, mama lui este extrem de atentă și iubitoare cu el, având grijă să crească un bărbat, în adevăratul sens al cuvântului. 

„Îmi doresc foarte tare ca Bebe să învețe să fie bărbat și să facă cinste cuvântului. Am un băiețel frumușel, este foarte cool, toate fetele se uită după el, dar el este foarte pretențios, pentru că mami (Anamaria Prodan – n.r) l-a învățat bine că fata de lângă el nu trebuie să fie de vreo frumusețe orbitoare, ci fata trebuie să fie foarte deșteaptă.

I-am mai spus, ca să știe, că el trebuie să plătească nota atunci când iese cu o domnișoară în oraș, dar în același timp să se uite de fiecare dată cum comandă și cum mănâncă acea fată. Bebe are alte valori. Noi doi suntem cei mai buni prieteni, sunt sufletul lui pereche, el așa îmi zice, îmi mai spune că sunt prințesa vieții lui”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Click!.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net