Uluitor! Laurențiu Reghecampf i-a mai cerut Anamariei Prodan o șansă: „Iartă-mă, ești îngerul meu!”

Despărțirea dintre Prodanca și Reghe a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, sexy-impresara susține că antrenorul de fotbal i-ar fi cerut iertare, cu puțin timp înainte de a o părăsi pentru actuala sa iubită, Corina Caciuc. 

 Anamaria Prodan și Reghe / foto: Social media
Anamaria Prodan și Reghe / foto: Social media

Atunci, Anamaria Prodan a decis să-i mai dea o șansă, însă Laurențiu Reghecampf a plecat după doar două zile de la „împăcare”. Vedeta, deși știa de aventurile sexuale ale soțului ei, a decis să-l ierte, însă el a luat decizia care i-a schimbat viața. 

Anamaria Prodan: „Ea l-ar fi șantajat”

Invitată în podcastul „La Mijloc”, moderat de Codin Maticiuc, vedeta a făcut dezvăluiri despre deciziile pe care Laurențiu Reghecampf le-a luat la vremea aceea. 

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu … . Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste”, a povestit Anamaria. 

Sexy-impresara îi critică pe Reghe și Corina Caciuc

Reghe și iubita lui, Corina Caciuc / foto: Social media
Reghe și iubita lui, Corina Caciuc / foto: Social media

Întrebată recent ce părere are despre faptul că Reghe și-a pierdut locul de muncă și afacerile lui au avut de suferit, Prodanca a mărturisit că nu își dorește să-i mai fie asociat numele cu al acestuia, și că îi pare rău pentru decăderea din ultimul timp. 

,,Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe.

Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a transmis impresara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net