Fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc a împlinit un an. Internauții, fascinați de frumusețea copilului: cu cine seamănă?

Ultima actualizare:

Deși au trecut prin multe neplăceri, Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Corina Caciuc (30 de ani) au o minunată relație și sunt extrem de fericiți. Și nu doar că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, dar sunt și părinții unui băiețel, Liam, care tocmai ce a împlinit vârsta de un an ieri, 19 mai. Cei doi au publicat mai multe imagini emoționante alături de fiul lor în mediul online, iar fanii au fost fascinați de frumusețea micuțului.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit un an / Foto: Instagram
Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit un an / Foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt cei mai fericiți părinți și nu se sfiesc să o arate. Fostul soț al Anamariei Prodan duce acum o viață fericită și și-a găsit liniștea alături de partenera sa, iar un motiv și mai mare de bucurie pentru acesta a fost ziua de 19 mai, când fiul său, micuțul Liam, a împlinit frumoasa vârstă de un an.

Cei doi au publicat mai multe imagini emoționante alături de fiul lor în mediul online, împărtășind cu fanii prima zi de naștere a lui Liam: „La mulți ani, micuțul meu băiețel!”, a fost mesajul care a însoțit imaginile.

Reacțiile fanilor. Cu cine seamănă Liam?

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Și nu doar că i-au transmis felicitări micuțului Liam, dar mulți au fost uimiți de frumusețea băiețelului.

„Cât de frumos este micuțul. La mulți ani”, „Fericiți și frumoși la chip și suflet!!! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!!”, „Să vă trăiască prințișorul și să vă bucurați de el! Sunteți perfecți! Absolut superbi! La multi ani, copil frumos!”, „Ce frumoși sunteți! Băiețelul e din poveste, să vă trăiască sănătos!!”, „Doamne ce ochi albaștri are, este superb. O familie foarte frumoasă. LA MULȚI ANI LIAM!”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Totodată, alții au observat asemănarea băiețelului cu părinții, mai ales cu mămica sa: „Doamne ce frumoși sunteți ... La mulți ani binecuvântați micuțului .. frumușel mai este ... are cu cine semăna. Doamne ajuta să fiți sănătoși și fericiți o viață întreagă alături de prințul vostru”, „Un copil extraordinar de frumos, ca și părinții de altfel. LA MULȚI ANI FRUMOȘI”, „La mulți ani sănătoși. Ce seamănă cu mami”, au fost părerile altor fani.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net