Cum o răsfață Reghe pe sexy-Corina. Cei doi se relaxează departe de frigul din România

Antrenorul Laurențiu Reghecampf știe cum să-și răsfețe iubita. Acesta a luat-o pe Corina Caciuc și au plecat împreună într-o vacanță de vis, departe de frigul din România.

Nu vă alarmați, căci încă nu știm unde s-au dus cei doi, însă un lucru este cert, după ce Reghe a postat un story pe contul său de Instagram, internauții și-au dat seama că cei doi nu prea „se pupă” cu frigul din România. Piscină, soare, cald, tot ce ți-ai putea dori de la viață!

Reghe știe cum să-și facă iubita fericită

După despărțirea cu mare scandal de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a întinerit și a înflorit! Antrenorul se iubește ca în prima zi cu iubita sa, Corina Caciuc, iar de când sunt părinții lui Liam, viața lor este cum nu se poate mai fericită și mai împlinită. 

Reghe știe cum să o facă fericită pe Corina. O răsfață și îi face toate poftele, pentru ca sexy-mămica să fie cea mai mulțumită de viața pe care o duce alături de el. Recent, cei doi s-au fotografiat alături de micuțul Liam, lângă brad, iar internauții au văzut rochia superbă pe care a purtat-o Corina, în ziua de Crăciun - o piesă sexy, marca Elisabetta Franchi, al cărei preț ajunge chiar și la 2.000 de euro, pesemne că nu îl doare „buzunarul” atunci când trebuie să dea bani pentru poftele iubitei sale.

Corina Caciuc este o prezență extrem de sexy și feminină și probabil acesta este doar unul dintre motivele pentru care Reghe a ales să-și petreacă viața alături de ea. Antrenorul este în culmea fericirii de când s-a despărțit de Anamaria Prodan și tot de atunci își încântă urmăritorii din mediul online cu fel și fel de fotografii de familie, atât cu el și Corina, dar și cu micuțul Liam, mezinul familiei. 

Cine este Corina Caciuc, iubita lui Reghe

Corina Caciuc este originară din Deva și este o tânără extrem de frumoasă. Deși mult mai mică decât Reghe în privința anilor, sexy-roșcata se înțelege de minune cu antrenorul, așa că la ei funcționează de minune zicala „dragostea nu are vârstă”.

Citește și - Prodanca rămâne cu numele Reghecampf: „Ar trebui să-i fie jenă pentru ce a făcut familiei!”

Corina și Reghe s-au întâlnit, pentru prima dată în Dubai. Tot acolo ar fi început și povestea de dragoste dintre cei doi. La scurt timp după ce s-a aflat de relația lor, antrenorul nu a ezitat să le arate tuturor cât de mult își iubește noua parteneră de viață.

Mai mult, showbizul a fost uimit de-a dreptul atunci când s-a aflat că Reghe și Corina Caciuc urmează, de fapt, să devină părinți. Legătura dintre ei a fost mai puternică decât orice bârfă lansată de oameni, așa că au rămas împreună și trăiesc fericiți și liniștiți, în ciuda tuturor criticilor pe care antrenorul le-a primit, după separarea de Prodanca. 

Potrivit informațiilor din presă, Corina Caciuc ar deține un salon de înfrumusețare, care i-ar fi și principală sursă de venituri. Salonul l-ar fi primit în dar chiar de la Laurențiu Reghecampf, după cum Gigi Becali a mărturisit, în spațiul public, acum ceva timp. 

Iubita lui Reghe deține și un masterat în domeniul afacerilor pe care l-ar fi obținut la Cambridge.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net