Ce cadou fabulos a primit Prodanca de la iubitul din Dubai: telefoane bătute-n diamante

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a găsit, în sfârșit, iubitul care o face să se simtă cu adevărat femeie! Imediat după ce a împlinit 50 de ani, impresara a zburat împreună cu cei trei copii la Dubai. Noul bărbat din viața impresarei a întâmpinat-o cu cadou fabulos: două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan și-a luat pentru totdeauna „Adio!” de la Laurențiu Reghecampf la divorț și acum a intrat într-o noua etapă a vieții ei! Impresara a împlinit, pe 17 decembrie, 50 de ani și, după ce a dat o petrecere de pomină în București, a fugit la Dubai, unde a așteptat-o cu brațele deschise noul ei iubit.

Deși a declarat că după divorț va divulga numele bărbatului care a reușit să-i cucerească inima, Anamaria Prodan vrea să țină, deocamdată, la secret identitatea celui care o face să se simtă, cu adevărat, femeie.

Așa se face că Anamaria Prodan se află, în acest moment, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Reghe junior, în Dubai, unde au fost întâmpinați regește de către noul iubit al impresarei. De cum a aterizat în Emirate, acesta a început s-o copleșească cu cadouri scumpe, că doar a fost și ziua ei.

Ultimul cadou primit de la iubitul plin de bani din Dubai i-a luat piuitul până și impresarei. Este vorba de două telefoane Vertu Signature Diamond, ultimul răcnet, bătute cu diamante și gravate cu numele ei. Telefoanele din gama de lux au prețuri exorbitante, numai unul din ele valorează în jur de 100.000 de dolari!

Bebeto, premiat la Gala Campionilor de la Brașov

Bebeto: „Tata nu mă caută și nu mă ajută!”

Surse din preajma impresarei ne-au dezvăluit că noul iubit la vedetei se înțelege de minune și cu copiii ei. Astfel, cei patru se distrează de minune în Dubai, ca o familie fericită. De altfel, Anamaria Prodan a și declarat, la petrecerea de 50 de ani, că cei trei copiii îl cunosc pe omul care o face fericită și chiar țin la noul bărbat din viața ei.

Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, este și el încântat de noul partener al mamei sale. Mai mult, înainte de a pleca din țară, acesta a făcut și o serie de declarații uimitoare la adresa tatălui său biologic, Laurențiu Reghecampf.

Tata nu mă caută și nu mă ajută. Nu-l interesează deloc de mine. El așa a făcut și cu primul lui iat, cu Luca. A plecat și a uitat de el timp de 10 ani! Eu am învățat de la mama că un bărbat trebuie să aibă mândrie și demnitate.”, a spus Reghe Jr, după decernarea premiului pentru cel mai bun fotbalist la categoria de 14 ani, la Gala Campionilor, de la Brașov.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reușit să divorțeze, luna trecută, după 15 ani de căsnicie. Conform deciziei instanței de judecată, antrenorul Laurențiu Reghecampf va trebui să-i achite lunar minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv suma de 1.600 euro. În urma divorțului, impresarei i s-a permis să păstreze numele de Reghecampf, dobândit în timpul căsniciei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!