Imagini de la cheful de 50 de ani al Prodancăi! A avut tort de 5 etaje și i-a cântat Jean de la Craiova

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A sărbătorit divorțul la lăutari și tot acolo a aniversat și împlinirea celor 50 de ani. Sâmbătă, 17 decembrie, Anamaria Prodan va schimba prefixul! Impresara, divorțată de doar o lună, va împlini 50 de ani! Petrecerea a avut loc pe 15 decembrie și a fost una la comun cu prietenul de-o viață Codrin Ștefănescu. Vedeta ne-a dezvăluit gândurile, dar și dorințele ei cele mai aprige, la jumătatea vieții!

Impresara FIFA s-a sărbătorit cu două zile înainte, la lăutari, așa cum îi place, în ultima vreme. Vedeta TV a dat petrecere cu 300 de invitați la un local renumit din Otopeni, alături de colegul de partid Codrin Ștefănescu, care a fost și el sărbătorit.

Anamaria Prodan:„ Îmi doresc să fiu fericită! Dumnezeu mi-a dat înapoi înzecit de mult!”

50 de ani împlinește Anamaria Prodan, pe 17 decembrie, dar vârsta nu o sperie nici pe departe! Recent ieșită dintr-un divorț cu scandal și pumni, Anamaria Prodan e decisă să-și refacă viața cât mai repede, după Laurențiu Reghecampf!

Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoții frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici.

Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine!Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!, cu două zile înainte să atingă borna celor 50 de ani.

Anamaria Prodan: „Atât îmi mai doresc de la viață, un bărbat adevărat!”

Citește și: Prodanca a făcut curățenie după Reghe la Snagov! A aruncat tablourile cu el la gunoi: „Adio, soarele meu!”

Anamaria Prodan a uitat, după divorț, de Laurențiu Reghecampf. Acum, impresara pornește într-o nouă viață și își mai dorește să aibă alături de ea un bărbat adevărat.

Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat! De mulți ani nu mi-am făcut ziua, pentru că nu eram fericită! Acum am dat petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Încercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum, am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Au fost aproximativ 300 de persoane invitate. Îmi fac ziua împreună cu Codrin, jumătate-jumătate invitații! Am făcut cu lăutari, cu manele, cu de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească, cum îmi place mie!”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot”.

Vezi și: Prodanca s-a îmbrăcat în bani la ziua lui Bote, unde a rămas agățată de gâtul lui Boureanu!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, la jumătatea lunii noiembrie, după 15 ani de căsnicie. Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună, nu exclusivă, așa cum solicitaseră, la începutul procesului, avocații impresarei FIFA.

Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani. Judecătorii au stabilit și pensia alimentară. Conform ultimei decizii a instanței, antrenorul Laurențiu Reghecampf va trebui să-i achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv suma de 1.600 euro.

În urma divorțului, impresarei i s-a permis, totuși, de către instanța de judecată să păstreze numele de Reghecampf, dobândit în timpul căsniciei de 15 ani cu antrenorul lui PFC Neftci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net