Anamaria Prodan, cadou superb primit de la preoți! A sărbătorit ziua de naștere în avans, la Mănăstirea Nechit

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a primit un cadou superb de la preoții aflați la Mănăstirea Nechit. Impresara va împlini în curând 50 de ani, dar și-a sărbătorit ziua de naștere în avans.

AnaMaria Prodan, cadou superb primit de la preoți! Foto: colaj Instagram
AnaMaria Prodan, cadou superb primit de la preoți! Foto: colaj Instagram

Sâmbăta viitoare, pe 17 decembrie, fosta soție a lui Reghe va atinge borna de 50 de ani. Prodanca a avut parte deja de un mic preview înainte de ziua festivă. Impresara a mers la Mănăstirea Nechit și a primit un cadou superb din partea preoților.

După câteva luni foarte dificile, la început de decembrie, vedeta a decis să se refugieze câteva zile la acest celebru lăcaș de cult. Cu această ocazie, AnaMaria Prodan a precizat că și-a găsit liniștea și pacea.

„Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați”, a scris Prodanca pe Instagram.

Deși ziua ei de naștere este săptămâna viitoare, preotul Zenovie a surprins-o pe AnaMaria Prodan cu un tort cu Mântuitorul Iisus Hristos. Impresara s-a fotografiat cu surpriza primită și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cadoul primit în avans de AnaMaria Prodan. „Nu am cuvinte de mulțumire”

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu.

De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.  

După cum se observă în fotografii, Anamaria Prodan a fost la Mănăstirea Nechit alături de buna sa prietenă, Gabriela Lucuțar.

„Mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe”

De curând, impresara a recunoscut că, după pronunțarea divorțului de Reghe, a aruncat la gunoi și toate tablourile de familie în care antrenorul apărea și care erau agățate la tot pasul pe pereții casei de la Snagov.

Se pare că Bebeto, copilul cuplului, nu mai suportă să mai vadă imaginile cu familia de altădată, zâmbind larg de pe toți pereții vilei.

Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracții și de femei", au declarat finii și apropiații impresarei, pentru Click!

"Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net