Prodanca a făcut curățenie după Reghe la Snagov! A aruncat tablourile cu el la gunoi: „Adio, soarele meu!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a rupt lanțul de iubire de tot! După ce împânzise casa cu tablourile de familie alături de Reghe și de copii, acum Anamaria Prodan șterge tot! Toate frescele și tablourile imense, cu familia frumoasă, au fost date jos de pe pereții vilei de la Snagov, după pronunțarea divorțului. Impresara spune că Bebeto nu mai suportă să le vadă în ochi!

Anamaria Prodan a șters toate urmele iubirii sale cu Reghe, după pronunțarea divorțului! Nu l-a șters doar din suflet, dar a aruncat la gunoi și toate tablourile de familie în care antrenorul apărea și care erau agățate la tot pasul pe pereții casei de la Snagov.

Se pare că Bebeto, copilul cuplului, nu mai suportă să mai vadă tablourile cu familia de altădată, reunită și fericită, zâmbind larg de pe toți pereții vilei.

Anamaria Prodan: „Bebe a zis: acoperă-l, să nu mai văd!”

Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracții și de femei", au declarat finii și apropiații impresarei, pentru Click!

"Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Instanța de judecată de la Buftea a admis nu doar cererea de divorț din culpă comună, dar a și stabilit o pensie alimentară de doar 1600 de euro pe lună pentru Laur junior.

Anamaria Prodan nu e deloc mulțumită cu suma stabilită de instanța de judecată.

Acum se chinuiește să nu-i achite nici ăstuia pensie alimentară cum a făcut cu Luca. Păi, copilul meu trăiește cu 1.600 de euro pe lună? Numai benzina e 1.000 de euro pe lună!”, ne-au mai spus finii impresarei, indignați.

Anamaria Prodan: „Am mai rămas cu două case! Și pe alea vrea să mi le ia!”

După divorț, vila de la Snagov a rămas în posesia Anamariei Prodan și a copiilor, plus un apartament în care, momentan, locuiește fostul soț al impresarei, Tibi Dumitrescu.

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el? Pentru toți a murit.

Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu...

E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută! Am mai rămas cu două case! Și pe alea vrea să mi le ia!”, a dezvăluit impresara, zilele trecute, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, luna trecută, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani. În urma divorțului, impresarei i s-a permis, totuși, să păstreze numele de Reghecampf, dobândit în timpul căsniciei cu antrenorul lui PFC Neftci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!