Codrin Ștefănescu reacționează după episodul în care a fost implicată Alice: „Trebuie să fie foarte atentă la anturaj”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Codrin Ștefănescu a fost contactat de Click! pentru a comenta subiectul „fierbinte” în care a fost implicată fosta lui soție, Alice Constantinică, despre care s-a vehiculat recent că ar fi fost în stare ebrietate la ieșirea dintr-un club din Capitală. 

Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică s-au despărțit în 2017
Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică s-au despărțit în 2017

Alice Constantinică, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă de Cancan.ro în timp ce se sprijinea de o prietenă la ieșirea dintr-un club bucureștean.

Fostul ei soț consideră că episodul este „fie doar un accident, fie o interpretare tendioasă”. Condrin Ștefănescu, care a fost căsătorit cu Alice până în 2017, spune că fosta lui parteneră de viață nu obișnuiește să consume alcool, așa că și un singur pahar de vin poate „să fie prea mult pentru ea”.

În plus, Codrin Ștefănescu a mărturisit pentru Click! că fosta lui soție e „matură și deșteaptă pentru a nu face lucruri care pot fi criticate de mass media ulterior”, iar acest lucru este dovedit și de faptul că până acum imaginea ei a fost una foarte pozitivă. „Nu a avut decât articole favorabile”, a precizat fostul deputat, în exclusivitate, pentru Click!.

Vezi și: Anamaria Prodan, „sora” femeilor bătute și maltratate, intră în politică, alături de Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu: „Evident că o voi apară indiferent de situație, dar în acest caz chiar nu avem o situație”

„Trebuie să fie foarte atentă la anturaj și la modul în care se expune publicului. A fost fie doar un accident, fie o interpretare tendențioasă. Eu știu că nu bea, de aceea e posibil ca și un singur pahar de vin să fie prea mult pentru ea.

A plecat însă cu un taxi, a fost într-un grup de prietene, nu mi se pare nimic deplasat sau subiect de presă. E mama copilului meu, și chiar dacă nu mai suntem un cuplu, rămân la convingerea că e matură și deșteaptă pentru a nu face lucruri care pot fi criticate de mass media ulterior. Dovadă e că până acum nu a avut decât articole favorabile.

Iar ca mamă e super ok, are grijă imensă de Răducu și de educația lui, iar copilul ne iubește pe amândoi la fel de mult și hotărât. Evident că o voi apară indiferent de situație, dar în acest caz chiar nu avem o situație.

Toți avem prieteni cu care petrecem și cu care ne distrăm, fără să exagerăm sau să-i deranjăm pe cei din preajma noastră. Punct”, a precizat Codrin Ștefănescu, în exclusivitate, pentru Click!.

Vezi și: Anamaria Prodan pune punctul pe ”i”. Ce spune despre Alice, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică au avut o relație de iubire care a durat cinci ani de zile. Din păcate, cei doi s-au despărțit în 2017. Împreună au un băiețel.

Chiar dacă a trecut mult timp de când au pornit pe drumuri separate, Codrin și Alice au rămas într-o relație bună de prietenie. În prezent, frumoasa brunetă trăiește o poveste de iubire alături de Cătălin Plapcianu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net