Anamaria Prodan pune punctul pe ”i”. Ce spune despre Alice, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! a contactat-o pe Anamariei Prodan (49 de ani) pentru a comenta imaginile în care fosta soție a lui Codrin Ștefănescu (53 de ani) a fost surprins clătinându-se la ieșirea dintr-un club din Capitală. Colegii din presă au scris că Alice ar fi fost în stare de ebrietate, însă nu ne putem pronunța. Poate i-a fost rău de la dans, cine știe?1

cub anamaria prodan codrin stefănescu png

Recent intrată în politică, sub pălăria APP (n.r. Alianța Pentru Patrie), Anamaria Prodan sare în apărarea celei care i-a fost soție lui Codrin Ștefănescu, transformându-se în ocrotitoarea femeilor de pretutindeni.

Anamaria Prodan: „Este timpul schimbării și timpul să nu ne mai uităm în grădina altora”.

În 2017, Codrin Ștefănescu anunța public că se separă, după cinci ani de iubire, de Alice Constantinică (29 de ani), femeia care i-a dăruit cu băiețel.

„Ne-am despărțit! Cred că amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac !” scria, în acea perioadă, Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Timpul a trecut, iar fiecare și-a refăcut viața așa cum a considerat de cuviință. Recent, Alice a fost surprinsă de paparazzii ieșind dintr-un club bucureștean la brațul unei prietene, pentru a se sprijini, căci nu părea că se simțea prea bine.

Contactată Click!, Anamaria Prodan ne-a oferit o declarație în exclusivitate cu privire la această nouă ipostază a tinerei, având în vedere că agentul FIFA este acum colegă de partid cu fostul soț al frumoasei Alice Constantinică.

„Este viața fiecăruia! Eu nu mai judec pe nimeni și nimic. Există cineva acolo Sus care ne judecă și este suficient. Nu știu însă dacă cineva trebuie să ridice piatra: femeie sau bărbat….

Oare există cineva care nu s-a amețit în viața asta de la un pahar de vin? Vă spun eu nu! Dar suntem neam de cârcotași și în loc să ne intereseze problemele majore ale societății ne interesează care a băut un pahar de vin sau cine cu cine s-a combinat.

Cred că este timpul schimbării și este timpul să nu ne mai uităm în grădina altora, ci doar în grădina noastră!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Codrin Ștefănescu e prieten de familie cu Anamaria, cunoscând-o chiar și pe Ionela Prodan
Codrin Ștefănescu e prieten de familie cu Anamaria, cunoscând-o chiar și pe Ionela Prodan

Click spune!

Chiar dacă Alice și Codrin Ștefănescu s-au separat, cei doi au rămas în relație de prietenie de dragul băiețelului pe care îl au împreună. În prezent, bomba sexy trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți” cu care a fost cuplată și Ramona Gabor. El a devenit cunoscut după ce a distrus un Lamborghini de 250.000 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net