Președintele organizației de tineret APP, Ana Maria Ioniță, a demisionat din partid: „M-am dezis de Codrin Ștefănescu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ana Maria Ioniță a demisionat din partidul creat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. În exclusivitate, Click! publică primele declarații date de tânăra din Onești și motivele care au determinat-o să ia această decizie neașteptată. 

Numită la doar 27 de ani în conducerea partidului Alianța Pentru Patrie, Ana Maria Ionita și-a dat demisia. „M-am dezis de Codrin Ștefănescu și de toată conducerea numită de dumnealui”, a precizat Ana Maria Ioniță, pentru Click!.

Citește și: Prima declarație a Ana Mariei despre relația de iubire cu Liviu Dragnea

„Eu astăzi mi-am dat demisia din funcția de președinte APP Tineret București, implicit și ca membru.”, a mai declarat fostul președinte al organizației de tineret APP. Decizia vine chiar în ziua în care Liviu Dragnea a ieșit din partidul Alianța Pentru Patrie și nu mai vede o colaborare cu acesta. Mai jos aveți informații cu privire la scandalul dintre cei doi.

Vezi și: Liviu Dragnea, dat afară din Alianța pentru Pace de către Codrin Ștefănescu: „Știm cu toții că fătuca aia este iubita lui!"

Ana Maria Ioniță a demisionat din partidul înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

Născută în Onești, Ana Maria Ioniță este de profesie jurist, fiind licențiată în Drept, după ce a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București.

Totodată, fosta membră a partidului înființat de Liviu Dragnea are un master în Management și Administrație Publică și este absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Român.

Muncitoare și determinată, tânăra și-a făcut repede o carieră. După ce a fost Președinte la Tineret APP Sector 2, Ana Maria Ioniță a preluat apoi șefia Organizației de Tineret APP pe București.

Ana Maria Ioniță, despre zvonurile că ar fi avut o relație cu Liviu Dragnea: „Este un om pe care îl stimez și respect”

Nu puține au fost zvonurile care anunțau în gura mare că Ana Maria Ioniță și Liviu Dragnea ar fi început o poveste de iubire la ceva timp după ce fostul membru PSD a fost eliberat din închisoare.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui”, a transmis Ana Maria Ioniță pentru Click, într-un interviu exclusiv, la finalul lunii iulie.

Totodată, aceasta explica atunci și motivul pentru care a acceptat funcția de președinte al filialei București, din cadrul partidului Alianța Pentru Patrie, o nouă formațiune politică, înființată de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

„Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români. Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate”, transmitea la acea vreme Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click!. 

Din păcate, la doar câteva luni de la momentul în care fost numită în această funcție, Ana Maria Ioniță a decis să părăsească partidul Alianța Pentru Patrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net