Anamaria Prodan, eclipsată de fiica ei, Sarah! A făcut paradă cu decolteul până la buric, la ziua impresarei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a pălit în fața frumuseții propriei sale fiice! Sarah Dumitrescu Prodan a atras toate privirile la ziua mamei ei, joi seară. Blonda a îmbrăcat o rochie neagră, strânsă pe trupul de sirenă, și a afișat un decolteu abisal! Toți bărbații au roit în jurul fiicei Anamariei. Mama ei, care sâmbătă, 17 decembrie, împlinește 50 de ani, a preferat tot o rochie neagră, mulată pe corp, dar fără decolteu.

La 22 de ani, Sarah Dimitrescu Prodan, fiica cea mică a Anamariei Prodan, face furori atunci când apare alături de mama ei! Blonda a stat mai mult prin România, în ultima vreme, ca să-și susțină mama, care tocmai ce a trecut printr-un divorț dureros.

Sarah este umărul de nădejde pe care plânge Anamaria Prodan în cele mai grele momente ale vieții sale. Nu se putea ca fiica cea mică să nu-i fie alături impresarei și joi seară, când aceasta a dat un chef grandios, la un local din Otopeni. De altfel, toți trei copiii, Rebeca, Sarah și Bebeto, au stat nedezlipiți de mama lor la petrecere.

De departe, însă, Sarah a ieșit în evidență! Tânăra, care are un corp atletic și se aranjează împreună cu mama ei la același salon, a reușit să o eclipseze, joi seară, până și pe sărbătorită. Sarah a fost mai îndrăzneață ca mama și a ales să poarte o rochie lună, neagră, mulată, afișând un decolteu până la buric.

Toți ochii au fost ațintiți în decolteul tinerei! Anamaria Prodan, însă, nu se supără că fiica sa cea mică îi face concurență, fiind foarte mândră de Sarah, care-i seamănă leit, mai ales la atitudine.

Sarah se jură că nu a apelat la intervenții estetice: „Arăt perfect. Este vorba de genă!”

Mulți au criticat-o pe fiica cea mică a impresarei, acuzând-o că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice, în ciuda vârstei foarte fragede. Sarah, însă, a negat că ar fi călcat pe la clinicile de infrumusețare, până acum.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună.”, a declarat Sarah Prodan, pentru Click!.

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan și este rodul iubirii acesteia cu primul soț, fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu. Tânăra este frumoasă de pică și a stat de la 18 ani în America, pentru a-și urma visul, acela de a deveni o mare jucătoare de baschet.

Fiica cea mare a Anei Prodan este, în prezent, legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California.

La finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost, însă, operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!