Reghe și Corina Caciuc, portret de familie, de Crăciun! Cât de sexy este iubita celebrului antrenor

Reghecampf și Corina Caciuc au sărbătorit Crăciunul în familie, alături de fiul lor. Cei trei s-au fotografiat alături de bradul împodobit, într-un cadru de poveste.

În ziua de Crăciun, Reghe și Corina Caciuc s-au fotografiat alături de fiul lor, lângă brad. Celebrul antrenor se poate considera extrem de norocos: are familia mult visată, dar și o iubită extrem de sexy, care s-a recuperat rapid după naștere și care are un fizic de invidiat. Corina, tinerică, arată cum nu se poate mai bine!

Corina Caciuc, cea mai sexy crăciuniță

De departe, vedeta fotografiei a fost fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc, însă atenția internauților a căzut și pe iubita antrenorului, care e extrem de sexy și frumoasă. Îmbrăcată într-o rochiță de crăciuniță, Corina a arătat spectaculos. Picioarele tonifiate și talia de viespe, dar și ținuta sexy au atras atenția tuturor. Corina nu a pus prea mult accent pe machiaj, căci frumusețea naturală o face extrem de plăcută chiar și fără artificii cosmetice. 

Citește și - Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță! A comis-o când era gravidă

La întreaga ținută, Corina a asortat o pereche de cizme albe, până la genunchi, din piele. Internauții le-au lăsat numeroase comentarii, care mai de care mai interesante. Un internaut chiar i-a spus Corinei că seamănă cu nimeni alta decât artista Carmen de la Sălciua. Nici brăduțul nu a fost ignorat, căci urmăritorii lui Reghe l-au lăudat foarte tare. El și Corina au ales să-l împodobească în nuanțe de roșu și alb, cu flori supradimensionate și globulețe. Sub brad s-au zărit cadourile, pesemne că Moș Crăciun a trecut pe la ei, căci au fost cuminți și buni.

„Corina, ce asemănare cu Carmen de la Sălciua / Mama ce mișto sunteți! Laurențiu tu ai întinerit mult… soția ta este superbă… de Liam… este ca o păpușică de porțelan prețios! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de viață, oameni buni și frumoși! Crăciun fericit vă doresc / Crăciun fericit dragilor!❤️❤️❤️ / Sărbători cu liniște, bucurii și fericire!🙏🙏 / Crăciun fericit!Sărbători minunate!❤️ / Vai, este superb Liam. Sărbători fericite , o familie perfectă. 🤗🤗 / Crăciun binecuvântat, alături de familie și de prieteni dragi! ❤❤❤” au fost câteva dintre comentariile pe care le-au primit cei doi, la postarea de pe Instagram. 

Reghecampf, în culmea fericirii alături de Corina Caciuc

După ce s-a despărțit cu mare scandal de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, celebrul antrenor, și-a găsit fericirea alături de Corina Caciuc, iubita sa mai tinerică. Nu mult după oficializarea relației, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Liam, despre care internauții spun că i-a moștenit lui Reghe toate trăsăturile. Așadar, va fi un maaare cuceritor, la fel ca tatăl său! Ochii mari și albaștri, tenul deschis la culoare și părul blond fac din Liam o adevărată superbitate lăudată de toată lumea. 

Liam s-a născut pe data de 19 mai 2022 și a devenit al treilea băiat al antrenorului Laurențiu Reghecampf, după Luca și Bebeto. Reghe a mai avut o fetiță cu Mariana Pfeiffer, pe nume Analisa, care din păcate a murit din cauza unei complicații la inimă. 

În prezent, Laurențiu Reghecampf antrenează formația Neftchi Baku, care a încheiat anul pe locul 3. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net