Imagini de poveste cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, în oglindă! Cât de mare s-a făcut Liam și cu cine seamănă

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt extrem de fericiți! Deși au trecut prin multe neplăceri, cei doi sunt acum împliniți și liniștiți și se bucură nespus de fiecare zi pe care o petrec alături de fiul lor, micuțul Liam. Acesta crește tot mai mult, așa cum este și firesc și le seamănă la fel de mult!

Fac ce fac și mai bucură internauții cu imagini cu fiul lor, Liam! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt topiți, de-a dreptul, după fiul lor, dar nu ratează ocazia nici să le arate internauților cât de drăguț este acesta!

Fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc le seamănă tot mai mult

Internauții se bucură ori de câte ori văd că unul din ei, fie Corina Caciuc, fie Laurențiu Reghecampf, postează fotografii cu micuțul Liam. Acesta este de-o frumusețe cum nu s-a mai văzut, dar nu ne miră nimic, căci și părinții sunt frumoși. Cu cine putea să semene? 

Blonduț, cu ochii albaștri și năzdrăvan, Liam face deliciul tuturor pe rețelele de socializare! Recent, Corina Caciuc a postat câteva imagini simpatice cu Liam, în care micuțul se uită în oglindă. „Atunci când te iubești prea mult”, a scris Corina, în dreptul imaginilor, spre amuzamentul tuturor.

Citește și - Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc s-a făcut mare și îi seamănă leit antrenorului

„Este dovada iubirii voastre: frumos, pentru ca este conceput din dragoste! Nu ascultați nimic din ceea ce spun gurile rele, nu va uitați in spate, nu judecați trecutul niciunuia dintre voi pt ca dacă v-ați întâlnit a fost dorința lui Dumnezeu. Bucurați- va de tot ceea ce aveți, trăiți clipa și veti fi fericiti!!!! / 3 băieți și toți seamănă cu tine. Să-ți trăiască! / Ce mult vã seamãnã, leit tatii lui .Sã creascã mare şi sãnãtos, sã vã bucurați de el / Doamneee ce copil minunat, ce ochi are, ce gura scumpa exact ca mama lui!♥️♥️♥️♥️ Sa va traiasca sa fiti fericiti si tu tati sa nu o mai lasi pe mami asta pana la sfarsitul capatului de moarte...ca nu este de lepadat!!!” i-au scris internauții, lui Reghe, în comentarii. 

Cum s-au cunoscut Reghe și Corina Caciuc

Acum ceva timp, Reghe și Corina Caciuc s-au îndrăgostit nebunește unul de altul, iar de aici și până la a-și asuma relația și a deveni părinți nu a mai fost decât un singur pas.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape un an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Ana să aibă parte de același lucru”, a declarat Reghe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net