Ce chinuri a îndurat Prodanca ca să scape de Reghe: „Morții cu morții, nu?!” Ce înseamnă, de fapt, cei trei trandafiri de pe spatele impresarei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A vrut o pasăre Phoenix, dar s-a răzgândit și a ales, în locul acesteia, trandafirii! Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt, și, după ce a șters chipul tatuat al lui Laurențiu Reghecampf de pe spate, acum și-a făcut curaj și a acoperit locul cu trei trandifiri. Impresara a îndurat ceva chin când și-a făcut noul tatuaj.

Anamaria Prodan (50 de ani) a șters chipul lui Laurențiu Reghecampf și, în locul acestuia, a ales să-și tatueze trei trandafiri. Impresara declarase, pentru Click!, că ar dori să-și deseneze, inițial, o pasăre Phoenix, care să o reprezinte pe ea, stâlpul familiei acum în lipsa lui Reghecampf.

Aceasta, însă, s-a răzgândit pe ultima sută de metri și și-a tatuat trei trandafiri, reprezentându-i pe cei trei copii ai ei, Laurențiu junior, Rebeca și Sarah.

Anamaria Prodan: „Am închis subiectul Reghe pe pielea mea!”

Impresara l-a chemat, zilele trecute, pe tatuatorul vedetelor, Robert Modreanu, la vila ei din Snagov și a îndurat chinuri timp de două ore, cât timp acesta i-a făcut noul tatuaj de pe spate.

Ana a scăpat, astfel, definitv de amintirile din timpul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf.

Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu!

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp ... restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat sexy impresara, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aveau amândoi tatuaje făcute în timpul căsniciei lor. Impresara a ales să-și facă atunci un tatuaj imens pe spate, cu cei trei copii ai săi, dar și cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

La rândul său, antrenorul avea și el tatuat numele fostei soții pe antebraț. Acesta a renunțat, însă, și el la tatuaj după divorț, înlocuindu-l cu un desen tribal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net