„Prodanca a „șters” tot după Reghe! De la tatuaj, până la numele copilului! „E Prodănel, așa-i zicea mama!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan l-a șters de tot din viața ei pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a apărut la filmările pentru comedia „Complotul bonelor” fără tatuajul cu chipul fostului soț, pe spate. Reghe junior, care e și el actor în noua peliculă regizată de Iura Luncașu, este alintat la filmări, mai nou,...Prodănel!

Anamaria Prodan (50 de ani) a șters urmele trecutului ei tumultuos cu Laurențiu Reghecampf de pe piele și din suflet! Impresara joacă rolul principal în filmul lui Iura Luncașu „Complotul bonelor” , care pare că i-a schimbat viața cu totul.

La filmări, Ana se îmbracă cât se poate de sexy, iar, la una dintre scene, a apărut cu o rochie mulată pe trup și cu spatele gol. Toată lumea din jurul ei a observat că impresara a șters cu totul chipul lui Laurențiu Reghecampf, care era tatuat mare pe spate, sub cei trei copii ai ei.

Anamaria Prodan a scăpat de trecut!

Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele, nici în amintiri. Acum a scăpat de trecut. Muncește ca nebuna de la patru dimineața și filmează. Este un exemplu pe platourile de filmare.

Are textul învățat mereu și este foarte serioasă. Este alt om, de când a scăpat de Reghe. Fericită, a înflorit. Arată de 25 de ani! Ana bifează reușită după reușită, proiect după proiect. Suntem fericiți că a scăpat de trecut“, au declarat colegii de platou ai Anei, care s-au bucurat de schimbarea în bine a impresarei.

Anamaria Prodan: „O să fac o pasăre Phoenix ca mine, am renăscut din cenușă!”

Anamaria nu va lăsa, însă, tatuajul în forma de acum, ci în locul chipului fostului ei soț are de gând să-și tatueze o pasăre Phoenix.

Văd ce merge perfect. Pasărea Phoenix sub copiii mei, pentru că asta-s eu: pasărea Phoenix. Și pe aripile mele stau copiii mei, pe care îi voi ajuta și îi voi susține până voi închide ochii”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

„Ce face Reghe pentru copiii mei nu mă interesează! Orice bărbat e pe locul doi în fața lor!”

Impresara nu este în prezent într-o relație, după despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea. Pentru ea, la acest moment, copiii rămân cei mai importanți.

Ce face Reghe sau dacă face … pentru ei nu contează pentru mine. Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea in viața mea o sa fie mereu pe locul doi în fața copiilor mei. Poate că sunt de modă veche, dar nimeni nu m-a obligat să fac acești copiii.

A fost alegerea mea și a partenerilor mei! Așa că avem obligativitatea ca toată viața să fim lângă ei. Poate așa și Reghecampf va lua exemplu de la mine, cum a luat foarte mulți ani atunci când era lângă mine, și nimeni și nimic nu îl vor obliga să nu-și ajute și să-și crească copiii.

Părinții adevărați, cu frica lui Dumnezeu, își veghează copiii până mor și dincolo de moarte!”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click!

Bebeto joacă și el în "Complotul bonelor" Sursa: Click!
Bebeto joacă și el în "Complotul bonelor" Sursa: Click!

Prodanca i-a schimbat numele fiului! Nu-i mai zice Reghe jr, ci...Prodănel! „Seamănă cu mama!’

Anamaria Prodan l-a adus cu ea la filmări și pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, care a obținut și el un rol în noua comedie, regizată de Iura Luncașu. Toată lumea pe platourile de filmare de la Cluj îl strigă, însă, pe băiat Prodănel, și nu Reghe junior.

Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea PRODĂNEL … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris”, ne-a mai spus Anamaria Prodan, precizând că acesta este noul nume de alint al fiului ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net