Cum arăta Anamaria Prodan în urmă cu 16 ani, când poza în Playboy? Vedeta este de nerecunoscut

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. S-a remarcat datorită carieri sale, fiind și una dintre cele mai bune impresare de fotbal. Mereu a dat dovadă de un temperament puternic și asumare, șocându-i pe oameni când a pozat în Playboy, în anul 2007.

Anamaria Prodan poza goală pentru Playboy, în 2007
Anamaria Prodan poza goală pentru Playboy, în 2007

Pentru întreaga Românie a fost o adevărată mirare faptul că fiica regretatei Ionela Prodan, una dintre cele mai mari artiste ale țării noastre, a pozat în Playboy. Ceea ce nu mulți știau la vremea aceea era faptul că Anamaria Prodan a pozat goală având un scop precis.

 Anamaria Prodan poza goală pentru Playboy în 2007

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf stârnea nu doar admirația bărbaților, cât și pe cea a femeilor. Cu o siluetă trasă ca prin inel, încrezătoare în propria imagine și propria persoană, vedeta a fost protagonista unor adevărate fotografii sexy, care nu pot fi uitate nici acum. 

Imagini cu Anamaria Prodan din Playboy versus acum

Anii au trecut, însă nu și-au pus amprenta pe înfățișarea Anamariei Prodan. Sexy-impresara dintotdeauna și-a acordat timp pentru a se îngriji și a arăta într-o formă de zile mari. La o scurtă privire, imaginile de atunci înfățișează o altă Anamaria Prodan, aflată în perioada de început a carierei sale. 

Imagini cu Anamaria Prodan din Playboy versus acum / foto: Colaj Click!
Imagini cu Anamaria Prodan din Playboy versus acum / foto: Colaj Click!

Motivul pentru care Anamaria Prodan a pozat în Playboy

În urmă cu doar câteva luni, invitată fiind în podcastul „La Mijloc”, Anamaria Prodan mărturisea că principalul motiv pentru care a pozat într-o revistă dedicată bărbaților a fost unul strict profesional, știind că un astfel de plan îi va oferi oportunitatea de a semna cu ce jucători își dorea.

„Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Toată lumea m-a întrebat de ce am vrut să apar în Playboy, îmi spuneau că n-am nevoie. Ba da, aveam! Pentru că eu știam clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez ce jucători vreau! Mi-am planificat fiecare pas.

După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea echipa națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală toată ziua, când am venit în România din America am zis să văd ce pot să fac. Pe atunci eram sculptată! Arătam de leșinai, eram fiță! Cine mai era ca mine?”, a povestit Anamaria Prodan, în podcastul „La Mijloc”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net