Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24k! Imagini uimitoare din timpul tratamentului extravagant

Anamaria Prodan a apelat la un tratament extravagant cu aur de 24k! Iată imaginile uimitoare pe care le-a postat vedeta!

image

Anamaria Prodan își trăiește viața la maxim la cei 50 de ani ai săi! După divorț, vedeta a renăscut pur și simplu și a început să investească foarte mult în fizicul și starea sa de bine. În nenumărate rânduri aceasta a dezvăluit cât d emult îi place să se îngrijească și având în vedere cât de multe își permite, vedeta este dispusă să apeleze la cele mai bune tratamente de înfrumusețare indiferent de preț. Aceasta a spus că petrece ore întregi la salon pentru a-și face toate procedurile care o ajută să arate senzațional. Mai mult, aceasta a spus în trecut că orice femeie de peste 45 de ani ar trebui să se îngrijească cât mai mult și să fie atente la aspectul lor fizic. 

Tratamentul costisitor la care a apelat Anamaria Prodan

Ei bine, recent, impresara a decis să facă un tratament costisitor cu aur de 24 de karate. După cum a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare, acesta ajută pielea să fie mai fermă și mai hidratată.

Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd, arăt la final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Pe lângă procedurile de întreținere, se știe că după divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara a slăbit foarte mult. Aceasta ne-a mărturisit că este fericită că a reușit să ajungă la silueta de dinainte de căsătorie. Acum vedeta se menține mai bine ca oricând. 

Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat impresara, pentru Click! în urmă cu ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net