Ies la iveală noi amănunte despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce i-ar fi interzis impresara fostului ei soț: „Ana nu îi dă voie..”

#Exclusiv Click!

Noi amănunte picante ies la iveală despre relația din prezent dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani). Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au declarat că, fostul antrenor al echipei Neftçi Baku din Azerbaidjan, nu și-a mai văzut băiatul de anul trecut, din luna septembrie, de când cei doi s-au încăierat, în plină stradă, și au ajuns la poliție.

„De la iubire la ură este doar un pas”! Este o zicală din popor care li se potrivește mănușă Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf. După 15 ani de iubire, dintre care 13 de căsătorie, dar și o despărțire cu scandal, cei doi au îngropat securea războiului de dragul fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr. (14 ani), pe care îl iubesc amândoi ca pe lumina ochilor din cap. Cel puțin așa susține Anamaria Prodan, însă apropiați din anturajul lui Laurențiu și a Anamariei, contrazic declarațiile impresarei.

Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au mărturisit că, fostul antrenor al echipei Neftçi Baku, nu și-a mai văzut copilul de anul trecut, chiar dacă a încercat de multe ori să ia legătura telefonic cu el.

„Laurențiu nu a mai vorbit deloc cu Bebeto, pentru că Ana nu îi dă voie. El nu are un număr de telefon al băiatului și nu îl poate contacta deloc. Din septembrie, de când cu bătaia, Laurențiu nu a mai vorbit cu el. A încercat să sune pe toate numerele de telefon pe care le știe, ale fiului său, dar sunt închise. Nu a mers la ușă la el, pentru că a vrut să evite un episod similar care a fost anul trecut…cu bătaia.

În plus, știți că băiatul nu este în țară. Ana duce băiatul în America să dea probe la o academie de fotbal, iar dacă îl primește, o să rămână acolo, se pare. De principiu, Laurențiu i-a dat acordul să meargă acolo, să își facă drumul lui îi viață”, au declarat surse apropiate pentru Click!

„Război” în instanță

Apropiații celor doi ne-au mai mărturisit că, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, este departe de a se încheia:

„Procesul de divorț dintre Laurențiu și Ana nu știu când o să se termine, pentru că ea a declarat apel. Ana este nemulțumită de bani și de faptul că nu a obținut un divorț din culpa lui exclusivă. Acum se așteaptă citația. Laurențiu Reghecampf mai are un proces pe rol cu Ana pentru defăimare, în care el îi cere despăgubiri de 200.000 lei pentru campania ei de defăimare din presă din februarie martie 2022”, au mai declarat apropiați ai celor doi.

Click! spune

După separarea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața personală în brațele frumoasei Corina Caciuc, cu care are un băiețel. De altfel, și sexy impresara fotbaliștilor a încercat să își găsească fericirea alături de Flavius Nedelea, însă cei doi și-au spus „adio” la scurt timp după ce au anunțat că formează un cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net