Reghe a șters-o la propriu și la figurat, pe Anamaria Prodan, din viața lui. Și-a acoperit tatuajul cu numele ei. FOTO

Laurențiu Reghecampf a dat-o uitării pe Anamaria Prodan, femeia cu care a fost căsătorit vreme de mai bine de 15 ani. Iubirea lor din acea vreme a fost exprimată prin tatuaje, antrenorul și-a scris numele impresarei, iar ea și-a tatuat chipul lui pe spate. Acum, cei doi au și-au acoperit tatuajele. Iată ce apare acum în locul numelui Anamariei Prodan, tatuat pe antebrațul lui Reghe.

Reghe a acoperit numele fostei sale partenere de viață / foto: Arhivă presă
Reghe a acoperit numele fostei sale partenere de viață / foto: Arhivă presă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu mare scandal în anul 2022. Cei doi au mers pe drumuri separate. Antrenorul de fotbal are propriul drum în viață alături de partenera sa, Corina Caciuc, și de Liam, băiețelul pe care-l au împreună. Cele mai recente fotografii arată că Reghe a acoperit tatuajul cu numele fiicei Ionelei Prodan.

Laurențiu Reghecampf și-a acoperit tatuajul cu numele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a trecut peste despărțirea de mama copilului său – Bebeto, iar acum își dedică timpul noii sale familii. Reghe petrece tot mai mult timp alături de Corina și Liam, lucru care se observă din postările de pe social media. Tot acolo s-a observat cu ușurință faptul că, tatuajul de pe antebraț cu numele Anamariei Prodan, a fost înlocuit cu unul tribal.

Cum arată acum tatuajul lui Reghe / foto: Instagram
Cum arată acum tatuajul lui Reghe / foto: Instagram

Anamaria Prodan: „Nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele”

După despărțirea tumultuoasă, Anamaria Prodan a luat decizia de a acoperi chipul lui Reghe pe care-l avea tauat pe spate, alături de cei trei copii ai săi. În urmă cu ceva timp, ea declara că nu are de gând să-și șteargă tatuajele, ci să le refacă. Astfel, în locul chipului lui Reghe apare acum tatuat un vultur imens.

„Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, spunea Anamaria Prodan acum ceva timp, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net