Ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan și Flavius Nedelea? De ce nu a mai mers relația? „Protejez omul de lângă mine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea și-au spus „Adio!” după doar o lună de la oficializarea relației. Toată lumea s-a întrebat care a fost motivul rupturii atât de bruște și de subite. Din mesajele lor, cei doi au lăsat să se înțeleagă că nu ar fi fost certuri sau scandaluri în relație și că au rămas prieteni după despărțire. Presiunea mediatică și-a spus, se pare, până la urmă cuvântul în ce privește relația lor.

Anamaria Prodan (50 de ani) și-a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea în urmă cu aproximativ o lună. La începutul relației impresara a tot încercat să-l țină cât mai departe pe iubitul ei de iureșul mediatic creat în jurul lor.

Relația cu Flavius Nedelea a fost prima relație pe care Anamaria Prodan și-a asumat-o în mod public, după divorțul cu scandal de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, impresara, care a și ținut ascunsă relația o bună perioadă de vreme, precizând că e mai fericită așa .

Ce l-ar fi deranjat pe milionar?

Despărțirea a venit, însă, ca un trăsnet, în momentul în care toată lumea credea că cei doi se înțeleg de minune. Impresara era nedezlipită de milionar și organizase mai multe chefuri în incinta restaurantului iubitului său. Mai mult, la ziua Adrianei Bahmuțeanu, Click! i-a surprins pe cei doi în tandrețuri, sărutându-se cu foc, chiar în fața restaurantluui milionarului.

Nimic și nimeni nu prevedea despărțirea celor doi, car a fost anunțată de către aceștia la unison pe rețelele de socializare. Mesajele au fost identice și lăsau să se înțeleagă că nu ar fi fost mari disensiuni sau scandaluri în sânul cuplului.

Se pare, totuși, că presiunea mediatică creată în jurul relației lor l-ar fi deranjat oarecum pe milionar.

Surse din preajma cuplului au lăsat să se înțeleagă că milionarul ar fi fost depășit de amploarea pe care această relație ar fi luat-o în presă. Deși a mai avut relații și cu alte femei celebre din show-biz (Laurette Attindehou a fost una dintre ele), milionarul nu a suportat prea bine imensa presiune mediatică, care se crease în ultima perioadă în jurul relației sale cu impresara.

Era foarte multă agitație în jurul lor. Prea multă lume, prea multă publicitate, paparazzi, toate dintr-o dată pe capul lui. El se cam ferea să apară, nu era genul! Ana a încercat să-l ferească cât a putut!”, au dezvăluit surse din apropierea cuplului.

Anamaria Prodan: „Vom rămâne suflet lângă suflet!”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au anunțat despărțirea prin mesaje identice pe rețelele de socializare.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris impresara, pe Instagram.

Flavius Nedelea: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit!”

Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vor rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna”, a fost mesajul pe care Flavius Nedelea l-a postat, la rândul lui, tot pe Instagram.

Cei doi au refuzat să mai dea alte detalii privind despărțirea lor, precizând că vor rămâne prieteni pe viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net