Despărțire-șoc în showbiz! Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus „Adio!”. „Vom rămâne suflet lângă suflet!”

Ultima actualizare:

Este despărțirea anului în show-biz! Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus „Adio!” la nici o lună de când au anunțat oficial că formează un cuplu.

Cât o ploaie de vară! Atât a durat iubirea dintre Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea.  Ruptura a venit ca un șoc și a fost anunțată de cei doi pe conturile de socializare. Mesajele de separare sunt similare și cât se poate de... amiabile. Semn că între cei doi nu au existat certuri.

Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vor rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna”, este mesaul pe care Flavius Nedelea l-a postat pe Instagram.

Anamaria Prodan, replică la indigo!

Imediat a venit și replica, la indigo, a impresarei Anamaria Prodan, postată tot pe rețelele de socializare.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris  și Anamaria Prodan, pe Instagram.

Relația cu Milionarul Flavius Nedelea a fost prima pe care Anamaria Prodan a recunoscut-o, oficial, după divorțul cu scandal de fostul ei soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan l-a prezentat pe milionar celor mai importante persoane din viața ei, este vorba de cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net