Prodanca, mesaj surprinzător pentru Ilinca Vandici după despărțirea de Andrei Neacșu. Cum a reacționat Elena Gheorghe

Recent, fanii vedetei de televiziune Ilinca Vandici au primit o veste tristă. Aceasta a anunțat că urmează să se despartă de soțul ei, Andrei Neacșu, după 6 ani petrecuți împreună. Cei doi au și un copil, iar o mulțime de vedete din țara noastră au postat mesaje de sprijin pentru Ilinca Vandici, printre care și Anamaria Prodan și Elena Gheorghe.

Ilinca Vandici a anunțat că se va despărți de soțul ei
Ilinca Vandici a anunțat că se va despărți de soțul ei

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au format un cuplu vreme de aproape 6 ani, având împreună și un copil, pe nume Zian. Potrivit vedetei, despărțirea a fost luată de către amândoi, iar Ilinca Vandici descrie această perioadă din viața ei drept una grea.

Pe lângă fanii care urmăresc contul de Instagram al Ilincăi Vandici, o mulțime de vedete au dorit să lase mesaje de susținere pentru aceasta. Printre aceste nume s-a numărat și cel al Anamariei Prodan, care, recent, a trecut și ea pintr-un divorț, de Laurențiu Reghecampf.

Aceasta a dorit să o susțină pe vedeta de televiziune, scriind: „te iubesc! Ești nr. 1!” Colega de breaslă a Ilincăi Vandici, Elena Gheorghe, a lăsat și ea un comentariu de susținere pentru vedetă, spunând: „ești un om minunat și sunt sigură că tot cei mai frumos și mai bun urmează pentru tine! Te îmbrățișez!”

Ilinca Vandici se desparte de soțul ei

Ilinca Vandici se va despărți de soțul ei, Andrei Neacșu, după 6 ani petrecuți împreună, perioadă în care celor doi li s-a născut și un fiu, pe nume Zian. Decizia despărțirii, potrivit vedetei de televiziune, a fost una comună, spunând că prioritatea lor acum este să își crească copilul împreună, înconjurat de dragoste și prietenie.

Vedeta a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în ultimii ani, descriind această perioadă din viața ei drept una grea, în care are nevoie de liniște și înțelegere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net