Ilinca Vandici, noi detalii despre separarea de Andrei Neacșu: „Este o perioadă grea”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio. Zvonurile au fost confirmate chiar de frumoasa prezentatoare „Bravo, ai stil!”. Aceasta a dezvăluit că este cât se poate de dureros pentru amândoi.

ilinca vandici andrei neascu jpg

Ilinca Vandici, despărțire de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au format un cuplu timp de 7 ani și împreună au un băiețel pe nume Zian. De-a lungul ultimelor săptămâni s-a vorbit despre faptul că între cei doi ar fi intervenit o ruptură. Prezentatoarea tv a confirmat spusele jurnaliștilor.

Fosta iubită a lui Ciprian Marica a recunoscut că, tatăl copilului său, a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri , fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor invăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru", a scris Ilinca Vandici pe pagina sa de Facebook. 

Ilinca Vandici a rămas singură 

Chiar și în ultimele luni, cei doi au s-au luptat să afișeze imaginea unei familii fericite. Se pare că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au făcut tot posibilul pentru a salva scânteia dintre ei, însă totul a fost în zadar. Nici măcar vacanța din Mexic nu a reușit să repare lucrurile dintre ei. Așadar, despărțirea a fost inevitabilă.

Și-au spus ADIO după șase ani de iubire

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat câteva sute de persoane.

În 2017 a venit pe lume și fiul lor, Zian, iar fericirea lor părea completă. În tot acest timp, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost un cuplu unit, invidiat de întregul showbiz. Suflete pereche, am putea spune.

Tocmai de aceea, informația, conform căreia cei doi și-ar fi spus adio, a căzut ca un trăsnet până și pentru apropiați. 

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg