Au început filmările pentru „Bravo, ai stil”. Imagini în premieră cu noul platou de filmări. Ilinca Vandici e în extaz!

Ultima actualizare:

Vești bune pentru iubitoarele show-ului de modă „Bravo, ai stil”, care așteptau cu nerăbdare debutul noului sezon. Pregătirile pentru lansare sunt în toi, iar filmările de pe noul platou de televiziune au început deja. Cele zece concurente „au intrat în pâine” și pregătesc ținute care mai de care mai frumoase și mai corecte din punct de vedere vestimentar, pentru a aduna cât mai multe voturi din partea celor de acasă, dar și steluțe din partea juraților.

Ilinca Vandici la ,,Bravo, ai stil”. Sursă foto: Social media
Ilinca Vandici la ,,Bravo, ai stil”. Sursă foto: Social media

Milioanele de telespectatori vor putea viziona în curând pe micile ecrane aparițiile tinerelor înarmate de dorința de a deveni din ce în ce mai bune în domeniul modei. Ilinca Vandici  va prezenta fiecare ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, iar la masa juriului se vor afla Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Ilina Vandici: ,,E forfotă mare aici”

Pe cât de doritoare au fost să se numere printre cele zece concurente al noului sezon „Bravo, ai stil”, pe atât de emoționante sunt tinerele care vor face față provocărilor și tensiunilor stilistice. 

Ilinca Vandici este și ea în culmea fericirii și a făcut primele declarații despre emisiunea pe care o moderează acum, la Kanal D2. 

,,Suntem foarte bucuroși că am început filmările și că ne întoarcem la originile acestei emisiuni atât de iubite, cu concurente încă necunoscute publicului. Este forfota mare aici, în culise, fetele sunt și ele foarte emoționate”, a mărturisit Ilina Vandici în comunicatul de presă transmis de Kanal D. 

Totul arată spectaculos, platoul este senzațional, așa cum merită un asemenea show.  Abia așteptăm să intrăm în casele telespectatorilor, din 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2!”, a mai spus Vandici. 

Noi schimbări în platoul „Bravo, ai stil”

Noul platou al emisiunii ,,Bravo, ai stil” / foto: Kanal D2
Noul platou al emisiunii ,,Bravo, ai stil” / foto: Kanal D2

Platoul în care se desfășoară filmările este iluminat de peste 200 de lumini inteligente, ecranele LED măsoară peste 150 de metri pătrați, toate menite pentru a ilustra frumusețea show-ului „Bravo, ai stil”.

Emisiunea va debuta pe data de 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu lansarea Kanal D2. Pe telespectatori îi așteaptă multe surprize, printre care se numără un nou platou de filmare, plin de lumini și un decor cărora să le ofere acestora vizionarea fiecărei ediții în parte la cele mai înalte standarde tehnice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net