Ilinca Vandici, adevărul din spatele transferului surpriză la Kanal D2! „Am emoții mari! Ne întoarcem la origini”

#Exclusiv Click!

Ilinca Vandici a făcut un transfer de senzație în televiziune! A fost mutată cu tot cu „Bravo, ai stil!” la Kanal D2, fratele deja celebrului Kanal D. Vedeta consideră mutarea ei de la „stația mamă” o provocare și crede că show-ul va face audiență și la noul post tv al turcilor.

Postul TV Kanal D2 se lansează în forță pe 2 aprilie, odată cu ediția specială a celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, ce va fi difuzată de la ora 19.00.

Ilinca Vandici (36 de ani) are mari emoții în ce privește mutarea la noul post tv generalist Kanal D2, dar are încredere în potențialul show-ului „Bravo, ai stil!”, care a înregistrat audiențe uriașe, până acum, la Kanal D. Concurentele s-au prezentat cu miile la preselecții, iar noul sezon vine și cu un jurat nou, este vorba de stilistul Alexandru Abagiu.

Ilinca, ai emoții în ceea ce privește noul sezon „Bravo, ai stil!”?

Emoțiile sunt uriașe, mai ales că odată cu începerea noului sezon, marcăm și lansarea noului post de televiziune, Kanal D2. E o responsabilitate mare pentru noi și o onoare în egală măsură.

Pregătim pentru deschidere pe 2 aprilie, de la ora 19:00 pe Kanal D2, o ediție specială “Bravo ai stil!”, cu surprize, un juriu efervescent și concurente senzaționale pe care, în sfârșit, telespectatorii vor avea ocazia sa le cunoască!

Apoi ne vom bucura împreună de specatocolul ținutelor, de frumusețea personalității concurentelor, de sfaturile juraților, și evident, de stil și atitudine la cel mai înalt nivel!

Ilinca Vandici:„Cea mai mare surpriză vor fi concurentele”

Cum crezi că va prinde show-ul la Kanal D2? Care sunt noutățile? Cu ce ne va surprinde noul sezon?

„Bravo, ai stil!” este deja un fenomen, este un brand puternic pe piața din România, un show ce și-a creat comunități uriașe de fani atât pe TV, cât și in online. Întotdeauna am spus că, dacă oamenii te iubesc, dacă ceea ce le oferi e pe placul lor, te vor privi în continuare!

Cred că cea mai mare surpriză vor fi concurentele. Ne întoarcem practic, la origini, și începem un nou sezon cu tinere necunoscute încă publicului, dar care, cu siguranță, în scurt timp vor ajunge la inimile telespectatorilor.

Make-up artistul Alexandru Abagiu este noul jurat de la "Bravo, ai stil!" Sursa: Kanal D
Make-up artistul Alexandru Abagiu este noul jurat de la "Bravo, ai stil!" Sursa: Kanal D

„Alex vine cu un suflu nou, fresh!"

Avem și un nou jurat, pe Alexandru Abagiu...

Așa este! Alex va fi alături de noi, e un om extraordinar, un artist în adevăratul sens al cuvântului, extrem de implicat și fin cunoscator a tot ce înseamnă make-up, modă, trenduri, atitudine.

Vine cu un suflu nou, fresh și știu că e super entuziasmat, el fiind un telespectator fidel al tuturor celor șapte sezoane de până acum. Îl apreciem cu toții, îi admiram talentul și munca, și bineînțeles îi urăm un călduros „Bine ai venit, la pupitrul juriului!”.

În ce constă secretul acestui show? Au fost mii de tinere din nou la preselecții..

Cred că succesul vine, în primul rând, din energia show-ului, creată de întreaga echipă, de spectacolul in sine, de ceea ce reprezintă această competiție! E unicul show de modă și stil din România și știm foarte bine cât sunt de cochete și pasionate de aceste lucruri româncele noastre frumoase.

Pe lângă asta, nu putem omite și faptul ca „Bravo, ai stil!” este o veritabilă rampă de lansare în industria de entertainment și cea a frumuseții. Să nu uităm că, de-a lungul celor șapte sezoane de pâna acum, „Bravo, ai stil!” a generat o pleiadă de noi influenceri, designeri, prezentatoare de televiziune…Numărul uriaș de candidate de la preselecții a fost o consecință firească a notorietății acestui brand inspirațional –„Bravo, ai stil!”.

Pe ce considerente sunt alese aceste tinere? Trebuie să aibă din start ceva ...stil?

Aș zice mai degrabă atitudine; pentru că stilul din perspectiva mea înseamnă în primul rând atitudine. Naturalețea, autenticitatea, spontaneitatea sunt aliași foarte importanți în această competiție. Si, evident, e important ca aceste tinere să fie pasionate de modă și să dorească să învețe și sa-și rafineze stilul vestimentar.

Cum te-ai pregatit pentru noul sezon? O să vedem o altă Ilinca?

Valorile după care m-am ghidat mereu au fost și rămân în continuare toleranța, răbdarea, empatia, profesionalismul. Sunt aceeași, însă în continuă schimbare… pentru că îmi doresc să evoluez. Sunt un om care își dorește să se dezvolte în sensul cel mai bun, care își pune întrebări despre orice pentru a aduna informații.

Bineințeles că nu mai sunt nici Ilinca de ieri, dar nici Ilinca de acum un an, pentru că în acest timp am lucrat la mine, cu mine, pentru a fi în fiecare zi o versiune mai bună decât am fost in ziua precedentă.

Te-ai vedea vreodată la cârma unui altfel de show?

Sunt un om versatil, un profesionist ce are capacitatea de a se adapta la situațiile în care este pus și de a le face față cu brio. În acest moment, consider ca „Bravo, ai stil!” mă împlinește din foarte multe puncte de vedere. Ador să merg la muncă, să ma întâlnesc cu colegii, să ma bucur de tot ceea ce îmi oferă acest show, drept urmare nu mă gândesc la altceva acum. Mă simt bine aici, la „Bravo, ai stil”!

Cine este Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici s-a născut pe 17 iunie 1986, la Oradea. Frumoasa vedetă a câștigat, în adolescență, mai multe concursuri de Miss, printre care Miss Bihor și Miss Mamaia. A urmat, apoi, studiile la Universitatea Româno-Americană între anii 2008 și 2010, și are și un master luat în Managementul Strategic al Firmei.

Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune la postul B1 TV, acolo unde a prezentat rubrica „Meteo” și emisiunea „Esentze”. În 2007, s-a alăturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile „Bulevard” și „Magic Taxi".

În vara anului 2014, Ilinca a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii „O iubire de-o vară”. Imediat după „O iubire de-o vară”, Ilinca Vandici a devenit prezentatoarea show-ului „D-Paparazzi”, la Kanal D. Din 2016, ea prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net