Cele mai de succes câștigătoare de la ,,Bravo, ai stil!". În ce și-au investit banii

Ultima actualizare:

,,Bravo, ai stil!" a adus multor concurente titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România", dar oare faima de moment le-a ajutat să se realizeze în industria modei? Doar câteva câștigătoare au știut să profite de pe urma experienței dobândite și a premiului oferit, pentru a-și clădi o carieră.

Cele mai de succes câștigătoare de la ,,Bravo, ai stil!". În ce și-au investit banii
Cele mai de succes câștigătoare de la ,,Bravo, ai stil!". În ce și-au investit banii

Marisa Paloma are două business-uri

Marisa Paloma a fost cea care i-a impresionat cel mai mult pe jurați în sezonul al doilea de la ,,Bravo, ai stil", în 2017 și, pe lângă notorietatea de care s-a bucurat datorită show-ului, a primit și suma de 100.000 lei. Ce a făcut frumoasa brunetă cu acești bani? Ei bine nu i-a cheltuit nici pe haine de la branduri celebre, nici pe excursii exotice, ci i-a investit în propriul business. În mod suprinzător, Marisa a dat dovadă de un spirit antreprenorial foarte tenace, astfel că în prezent deține un salon de înfrumusețare și un brand de haine. 

Marisa Paloma are de gând să-și dezvolte și mai mult afacerea și să înființeze noi filiale în alte orașe. 

,,În momentul de față mă ocup 100% de salon. Îmi doresc să mai deschid mai multe saloane, printre care vreo două în București. Este cerere și în alte orașe, dar o să văd cum o să organizez pentru că este destul de greu cu management-ul la distanță. M-am gândit la varianta de franciză, însă mai întâi îmi doresc să găsesc oamenii potriviți, pentru că vreau să știu că franciza pe care o ofer nu-mi strică calitatea și reputația pe care am câștigat-o în atata timp. În plus o să mă reapuc de haine, că am stopat un pic”, a declarat Marisa pentru EVZ.

Pentru «Ruxi opulenta», sensul vieții are un preț

Desigur nu putem vorbi despre câștigătoarele de la ,,,Bravo, ai stil!" fără să o menționăm pe Ruxi, cea care a primit titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România", în cadrul ediției cu numărul 7. Ruxi este una dintre cele mai renumite influencerițe din România și are sute de mii de urmăritorii pe Instagram, însă concurența din cadrul show-ului a fost una acerbă. Ruxi a reușit să invingă la capitolul fashion, renumite vedete TV cum ar fi Viviana Sposub, Nicoleta Nucă, sau Adina Halas.

De văzut și: Ce tupeu are Ruxi! I s-a văzut posteriorul într-o rochie transparentă

Ruxi a declarat că premiul de 100.000 de lei îl va folosi pentru a călători și pentru a-și regăsi liniștea interioară. 

O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a ma regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ", a spus Ruxi. 

Elena Gemini a donat cecul de 100.000 de lei

Elena Gemini a reușit să-i convingă pe jurații de la ,,Bravo, ai stil!", sezonul 5 că are un simț estetic deosebit și merită să fie desemnată marea câștigătoare. Faima pe care a dobândi-o datorită show-ului a ajutat-o să-și consolideze imaginea pe social-media și să devină o influenceră de succes.

Talentul și pasiunea ei pentru modă au fost remarcate și după terminarea show-ului, astfel că în prezent Elena Gemini este stilistă pentru important retailer din România și consultant fashion pentru o publicație de modă.

Cum rămâne cu cecul de 100.000 de lei pe care i-a primit la ,,Bravo, ai stil!"? Elena a declarat la finalul show-ului că va dona întreaga sumă unei cauze umanitare, un gest nobil, care i-a făcut pe fanii ei să o aprecieze și mai mult.

Silvia a cheltuit cei 200.000 de lei pe haine

Silvia este una dintre cele mai atipice concurente de la ,,Bravo, ai stil!", iar acest aspect se datorează faptului că a reușit performanța de câștiga titulatura de ,,Cea mai stilată femeie din România" de două ori. Silvia este până acum singura dintre participante care a putut impresiona juriul exigent cu alegerile vestimentare și cu estetica ei inconfundabilă. 

Interesant de citit și: Cum mai arată și cât de mult s-a schimbat Silvia Popescu, prima câștigătoare de la "Bravo ai stil!"

Silvia a câștigat în total, în urma câștigării a două ediții ,,Bravo, ai stil!" 200.000 de lei, iar marea întrebare de pe buzele tuturor a fost ce a făcut cu banii. I-a investit în vreun business?

A plecat în vacanțe fabuloase? Ei bine, nu. Silvia a declarat că marea ei pasiune pentru modă și dorința de a fi mereu în trend cu ținutele marilor case de modă au determinat-o să își cheltuie toți banii pe haine. 

Nu suport sărăcia. Ca să-mi cumpăr pantofi mi-am amanetat lustra. De aceea mă aflu încă în chirie în Dristor. Stau într-un apartament de 60 de metri pătrați, unde mă copleșesc hainele, accesoriile și greutatea minții mele. În ultimii trei, patru ani din viață am fost cea mai săracă. Au fost nașpa”, a mai spus vedeta, în cadrul podcastului În Oglindă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net