Cum mai arată și cât de mult s-a schimbat Silvia Popescu, prima câștigătoare de la "Bravo ai stil!"

Silvia Popescu este prima câștigătoare a emisiunii "Bravo ai stil!", de la Kanal D, difuzată în august 2016. După ce a încasat premiul cel mare, de 100.000 de lei, fashionista a "împușcat" un contract cu Kanal D, pentru a realiza reportajele marca “STILvia”. Au trecut ani buni însă de când nu a mai apărut la TV. Iată ce schimbată este!

Silvia Ionescu, prima câștigătoare de la "Bravo, ai stil!"
Silvia Ionescu, prima câștigătoare de la "Bravo, ai stil!"

Nonconformistă, cu un simț estetic dezvoltat, curajoasă și cu vorbele la ea, Silvia Popescu a avut toate calitățile pentru a câștiga emisiunea de stil de Kanal D. Mai mult, ea este și câștigătoarea sezonului Bravo, ai Stil! All Star! (2018), așa că rămâne un nume important în arhiva show-ului prezentat de Ilinca Vandici.

Originară din Târgu Jiu, de profesie designer vestimentar și mama unei fetițe adorabile, pe nume Evolette, Silvia Popescu lucrează ca și consultant de modă, face diverse campanii, consiliază diverse vedete din punct de vedere vestimentar, este influencer și promovează diferite produse.

În cele mai recente fotografii pe care le-a publicat pe Instagram observăm o Silvia total schimbată față de cea pe care o admiram la TV, acum 5-6 ani. Artificiile stilistice sunt atât de îndrăznețe, încât cu greu îți dai seama cine este în imagini. Desigur, vorbim despre pictorialele de modă, nu despre pozele din zile obișnuite.

Așa arată Silvia Popescu acum!

Silvia a apărut anul trecut în emisiunea online "în Oglindă", realizată de Mihai Ghiță, unde a făcut câteva declarații controversate. „Nu suport sărăcia. Ca să-mi cumpăr pantofi mi-am amanetat lustra. De aceea mă aflu încă în chirie în Dristor. Stau într-un apartament de 60 de metri pătrați, unde mă copleșesc hainele, accesoriile și greutatea minții mele. În ultimii trei, patru ani din viață am fost cea mai săracă. Au fost nașpa", povestea Silvia Popescu.

O altă declarație controversată are legătură cu viața ei personală. „Am fost amanta cuiva. În două săptămâni, am făcut testul. Am rămas însărcinată. Am pierdut sarcina peste trei luni”, i-a mai povestit Silvia Popescu moderatorului Mihai Ghiță.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net