Ruxi, marea câștigătoare la „Bravo, ai stil! Celebrities!” Ce face cu cei 100.000 de lei?

Ultima actualizare:

Ruxi Opulenta este câștigătoarea incontestabilă a „Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul șapte! Ruxi a fost favorita publicului încă de când a intrat în marea competiție pentru cea mai stilată femeie din România! A întrunit atât sufragiile juriului, cât și pe cele ale publicului.

Ruxi Opulenta a câștigat sezonul șapte la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Sursa: Instagram
Ruxi Opulenta a câștigat sezonul șapte la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Sursa: Instagram

Lupta strânsă în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities!” sezonul șapte s-a dat între Ruxi Opulenta, favorita juriului, dar și a publicului încă de la intrarea în competiție, și Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea.

Procentajele dintre cele două finaliste au fost destul de apropiate. Ruxi a obținut peste 56 la sută din voturile publicului, iar Viviana doar 46 la sută.

Ruxi:" vreau să călătoresc cu banii ăștia!”

Pe lângă munca pe care am depus-o fizic și talentul pe care l-am demonstrat sper că v-am făcut să credeți în mine și în voi! Sper ca oamenii să aibă puterea să-și urmeze visurile. Premiul ăsta nu e al meu este al vostru! Prin premiul ăsta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj să fiți voi, nu aveți nevoie de oameni!, a declarat Ruxi Opulenta.

Ruxi vrea să călătorească în întreaga lume cu marele premiu de 100.000 de lei.

„O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a ma regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ", a mai spus Ruxi.

Viviana Sposub:„ Am venit o fată și plec de aici o femeie!”

A avea stil nu înseamnă doar a purta haine frumoase. Stilul e despre ce traansmiți, cum te exprimi. Pe tot parcursul emisiunii am rămas demnă. Am venit o fată și plec de aici o femeie!”, a declarat Viviana Sposub, care a pierdut premiul la mustață.

George Burcea a fost și el prezent în platou să-și susțină iubita.

La începutul competiției, Viviana spunea că va fi prima eliminată. Iată că a ajuns în finală. Astăzi în fața voastă aveți un artist complet!”, a declarat emoționat actorul.

Bella Santiago a fost salvată de public de la eliminare și a intrat în finală alături de Ruxi și de Viviana Sposub în lupta directă pentru marele premiu la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Între cele trei s-a dat o bătălie acerbă la nivelul voturilor oferite de public. Bella, însă, a părăsit competiția pe locul trei, întrunind doar 10,2 la sută din voturile publicului.

Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru au fost cele cinci finaliste care s-au bătut, în această seară, pe titlul de cea mai stilată vedetă din România. Câștigătoarea a fost aleasă de public, cele cinci concurente fiind votate prin SMS.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net