Marisa Paloma, de urgenţă cu fetiţa de două luni la spital: "E posibil să aibă alte probleme, agravate de Covid"

Marisa Paloma trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Fosta câştigătoare "Bravo, ai stil!" are Covid, iar fiica ei de două luni, şi e bolnavă, a fost dusă de urgenţă la spital din cauza unor probleme care ar fi fost agravate de coronavirus. 

Marisa Paloma a ajuns cu fiica sa la spital foto: instagram
Marisa Paloma a ajuns cu fiica sa la spital foto: instagram

Marisa Paloma a povestit că fiica ei nu se simte deloc bine după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2, Vedeta a fost nevoită să cheme salvarea vineri, 4 februrie, şi a mers cu micuţa la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce fetiţa a dormit cu o zi înainte doar patru ore. În plus, pediatra ei i-a spus că micuţa ar putea avea alte probleme de sănătate, care sunt agravate de Covid. 

"Aseară cea mai mică nu a avut o seară foarte bună. În total a dormit vreo 4 ore, s-a simţit destul de rău,a durut-o şi burta sau gâtul. A plâns rău, am vorbit cu pediatra, ne-a zis că e posibil să aibă alte probleme, agravate de covid. Am chemat salvarea să mergem la Grigore Alexandrescu, am vrut să evit spitalele publice, dar asta mi-a recomandat pediatra. Trebuie să facem investigaţii, să vedem dacă le putem trata acasă, dacă nu mă voi interna cu ea. A fost o perioadă ciudată pentru noi. A fost o perioadă tare grea. Ne-a epuizat", a spus Marisa Paloma, pe InstaStory. 

Marisa Paloma are şi ea Covid-19

În plus, Marisa Paloma este şi ea bolnavă de Covid, la fel ca şi partenerul său, Liviu Stanciu. Deşi iniţial cei doi nu au avut niciu simptom, vedeta a povestit că acum au febră, dureri de gât şi de cap. 

"Simptomele Covidului m-au luat prin surprindere astăzi și nu m-am simțit deloc bine, o să vă zic în câteva rânduri despre ce este vorba", a mai spus Marisa Paloma. 

Ea nu a mai dat detalii însă, după vizita la spital, doar a publicat un clip scurt în care apare fetiţa dormind. 

Marisa Paloma a născut prin cezariană

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului doi al emisiunii Kanal D "Bravo, ai stil!", a născut în decembrie o fetiţă. Ea a adus pe lume copilul prin cezariană, iar recuperarea a fost una grea. Mămica a declarat, la vremea aceea, că visul ei era să aibă un copil, aşa că este extrem de fericită, chiar dacă naşterea a fost una grea

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net