Irisha de la «Bravo ai Stil», îngrijorător de slabă. Pozele din Miami au tras semnale de alarmă

Ultima actualizare:

Irisha, pe numele său real Irina Ceban, s-a făcut remarcată la sezonul cinci al emisiunii "Bravo ai stil", unde a terminat pe locul trei, dar şi la reality show-ul "Survivor România", în 2021. Frumoasa brunetă este acum plecată în Miami, de unde publică imagini superbe, însă cele mai recente fotografii de pe Instagram au tras câteva semnale de alarmă.

Irisha a participat la "Bravo ai stil" foto: Instagram
Irisha a participat la "Bravo ai stil" foto: Instagram

Irisha, fosta concurentă de la "Bravo ai stil", este plecată în Miami, unde a mai locuit o perioadă, după începutul pandemiei, timp de nouă luni. Acolo, se bucură de soare şi plajele oraşului american şi publică imagini cu ea în costum de baie. Cele mai recente, însă, în care apare într-un costum bej, dintr-o piesă, cu decupaj în zona abdomenului au fost puţin cam îngrijorătoare: Irisha pare multe prea slabă. Ce-i drept, bruneta nu a avut niciodată o greutate prea diferită, iar acum ar putea să fie pur şi simplu poziţia în care stă în imagini, dar, la prima vedere, oricine ar spune că Irisha a slăbit mult prea mult. 

Irisha pare că a slăbit prea mult foto: Instagram
Irisha pare că a slăbit prea mult foto: Instagram

Irisha a participat şi la "Survivor România", în 2021

Irisha, pe numele său real Irina Ceban, are 33 de ani şi este originară din Republica Moldova. De la 26 de ani, însă, Irisha s-a mutat din Chişinău, în Bucureşti, pentru a-şi lansa cariera muzicală. 

A urmat studiile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, din Chişinău, iar apoi a făcut o şcoală de stilişti în România şi una în America, fiind pasionată de modă. Ea a debutat în muzică în 2017, alături de DJ Sava. 

S-a făcut remarcată în sezonul cinci al emisiunii Kanal D "Bravo ai stil", unde a reuşit să ajungă în finală şi a terminat competiţia pe locul 3. A locuit timp de nouă luni, după începutul pandemiei, în Miami. Apoi, în 2021, a participat la reality show-ul Survivor România, în echipa Faimoşilor.

Irisha şi Marius Crăciun, prietenie strânsă după "Survivor"

În timpul competiţiei de la Kanal D, Irisha s-a împritenit cu Marius Crăciun, membru al echipei Războinicilor, chiar dacă erau adversari. După ce au terminat filmările pentru Survivor şi au revenit din Republica Dominică, cei doi au tot ieşit împreună, ceea ce a dus la speculaţii că ar fi mai mult decât amici, dar Irisha a clarificat lucrurile rapid. 

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama. Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat, acum ceva vremea, Irisha. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net