Silvia Oana Popescu este câștigătoarea «Bravo, ai stil! All Stars»

Silvia Oana Popescu a câștigat în fața Iulianei
Silvia Oana Popescu a câștigat în fața Iulianei

Finala «Bravo, ai stil! All Stars» a fost o adevărată provocare pentru concurente deoarece Alina, Iuliana, Marisa și Silvia au fost nevoite să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România. Silvia a câștigat marele premiu de 100.000 de lei în finala difuzată în direct sâmbătă, 16 iunie, primind 65,8% dintre voturile telespectatorilor, duelându-se în final cu Iuliana Doroftei, după ce Alina și Marisa au fost eliminate.

Silvia Oana Popescu are 36 de ani și s-a născut în Târgu Jiu. Totodată, ea este prima câștigătoare a reality show-ului, fiind declarată concurenta cu cel mai mult stil în primul sezon din «Bravo, ai stil!»

De-a lungul timpului, Silvia a reușit să șocheze fanii emisunii prin vestimentațiile ei controversate. Însă a fost foarte apreciată de jurați care i-au oferit note foarte mari pe parcursul edițiilor difuzate la KanalD. În cadrul finalei, concurentele au avut un concept vestimentar pe care au trebuit să-l respecte. 

Silvia a demonstrat faptul că merită să câștige și a avut o vestimentație care i-a convins atât pe jurați, cât și pe telespectatori că ea merită să fie câștigătoarea Bravo, ai stil! All Stars. 


    Silvia Oana Popescu a câștigat în fața IulianeiFoto Facebook
Silvia Oana Popescu a câștigat în fața IulianeiFoto Facebook

„Îngenunchez în fața voastră! Voi m-ați făcut câștigătoare. Oficial, suntem învingători. Vă iubesc pe toți, învingătorii mei”, a fost mesajul pe care la scris ea pe Facebook după ce a aflat că a câștigat reality show-ul. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg