Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil!. A participat și la Asia Express

Ultima actualizare:

Sezonul 8 al emisiunii Bravo, ai stil! va începe pe 2 aprilie, la ora 19:00, și va fi difuzat de Kanal D2. Reality show-ul vine cu surprize de proporții. Una dintre acestea îl are în prim-plan pe cunoscutul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi noul jurat al emisiunii inspiraționale despre atitudine, stil și modă. Acesta se alătură Ralucăi Bădulescu şi lui Maurice Munteanu, cei doi jurați extrem de iubiți de către telespectatori.

Alexandru Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil! / Sursa: arhivă personală
Alexandru Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil! / Sursa: arhivă personală

Alexandru Abagiu s-a declarat onorat de invitația primită de a face parte din acest juriu și a mărturisit că urmărește show-ul încă de la prima ediție.

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc <Bravo, ai stil!> încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului <Bravo, ai stil!> şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să ma las suprins şi intrigat.Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty ”, a spus Alexandru Abagiu, conform site-ului Viva.ro.

Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai mari make-up artiști ai României

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și vechi make-up artiști ai României. El s-a dedicat acestei profesii încă din primele generații de make-up artiști atestați, având o carieră de peste 25 de ani în această industrie.

Noul jurat al emisiunii Bravo, ai stil era atras de pictură în copilărie, descoperindu-și pasiunea și talentul pentru make-up în jurul vârstei de 14 ani, la începutul liceului, atunci când s-a ocupat de body painting-ul participanților de la concursurile de Miss și Mister. Talentul său nu a rămas mult timp în anonimat, la doar 16 ani acesta primind și onorând deja propuneri de la mai multe reviste cunoscute din România.

„Am trecut prin body painting. În perioada liceului, între 14 ani și jumătate și 16 ani. Erau concursurile de Miss și Mister și a fost opțiunea normală pentru toți cei care organizau concursurile astea: trebuie să îl folosim pe Alexandru să picteze ceva. Din momentul ăla am lăsat instant culorile de apă și am folosit și folosesc în continuare pensulele de pictură în machiajele normale. La 16 ani deja lucram pentru primul număr al multor reviste de la noi de pe piață. Profesoara de pictură din timpul liceului a fost cea care m-a impulsionat și m-a îndreptat. Nu aveam 18 ani când lucram la festivalurile de modă din România”, și-a amintit Alexandru Abagiu despre începuturile sale în această industrie.

Cariera fulminantă a noului jurat de la “Bravo, I stil”

Alexandru Abagiu a studiat machiajul la o școală renumită din Paris. În acele vremuri, la noi în țară nu se auzise despre noțiunea de make-up artist. A intrat în această industrie de mai bine de 25 de ani și a avut privilegiul să lucreze cu cei mai cunoscuți oameni din România, dar și cu vedete de la Hollywood.

În plus, este bine de știut că el a fost în echipa de make-up artiști a Festivalului de Film de la Cannes timp de 10 ani, ceee ce este, fără îndoială, o performanță colosală. Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz sau Paris Hilton sunt doar câteva dintre vedetele pe care Alexandru Abagiu le-a machiat de-a lungul anilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net