EXCLUSIV Cum i-am surprins în oraș pe Alex Abagiu și Radu, după anunțul eliminării de la Asia Express

Ultima actualizare:

    Alex Abagiu și Radu au mers împreună la cumpărăturifoto: Mihai Ionescu
Alex Abagiu și Radu au mers împreună la cumpărăturifoto: Mihai Ionescu

Din 9 echipe care au pornit la drum în aventura numită Asia Express, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, bunul său prieten, au reușit să ocupe un excelent loc 4. Și-au depășit limitele, au învățat lucruri pe care nu credeau că le vor cunoaște despre ei înșiși și au reușit să-și întărească și mai tare legătura. Dovadă în acest sens sunt și imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, la doar o zi de la difuzarea episodului în care Alex Abagiu și Radu au fost eliminați. Cei doi băieți au mers împreună la un supermarket din Pipera, de unde au făcut aprovizionarea.

Îmbrăcați casual, cu măști bine fixate pe față, Alexandru Abagiu și Radu au mers să cumpere câteva produse de la un magazin cunoscut din partea de nord a Capitalei. Băieții și-au împărțit sarcinile. Dacă Radu a fost cel care a luat căruciorul de cumpărături din parcare, Alex a fost cel care l-a returnat. Printre produsele pe care le-au ales, băieții au plecat cu un bax de apă și câteva buchete de flori, numai bune pentru a înfrumuseța atmosfera de la masa de Paște. În drum spre casă, cei doi au oprit la un restaurant pentru a-și comanda mâncare.

Alex Abagiu și Radu au dat dovadă de tenacitate în Asia Express, o cursă care i-a pus serios la încercare, dar care i-a făcut să iasă mai buni, mai puternici și mai apropiați. Au ajuns până în etapa a 9-a, în semifinale, și au plecat acasă cu un onorabil loc 4.

Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, frig și vânt puternic, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală. Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Radu și Alex au alergat pe străzile din Thaichung și au făcut tot posibilul să rămână în continuare pe Drumul Comorilor. Misiunile dificile combinate cu condițiile meteorologice au transformat cursa într-o adevărată demonstrație de anduranță. Alex și Radu, în ciuda eforturilor depuse, au ajuns însă pe locul trei. După o zi în care autostopul pur și simplu nu a funcționat, cei doi au ajuns la Gina pe ultimul loc. Din nefericire ancora a fost roșie, iar drumul lor în Asia Express a luat sfârșit.

Ce a transmis Alex Abagiu după eliminarea de la Asia Express

“Și uite-așa s-a încheiat ceea ce a însemnat “Asia Express România” pentru noi: cu zâmbetul pe buze, cum am încercat să fim tot sezonul. Nu aș fi crezut niciodată că o să rezistăm atât de mult și, oricât de pregătit am crezut că sunt, am fost surprins în fiecare zi. La capăt de drum sunt recunoscător: recunoscător că am avut această oportunitate, recunoscător lui Radu că mi-a fost camarad în această călătorie și recunoscător că v-ați uitat săptămână de săptămână”, a scris Alexandru pe Instagram, după ce a fost difuzat episodul în acre au fost eliminați.

Cine este Alex Abagiu de la Asia Express, make-up artistul preferat al vedetelor

Loredana Groza, una dintre clientele fidele ale lui Alex Abagiu
Loredana Groza, una dintre clientele fidele ale lui Alex Abagiu

Un nume nu foarte cunoscut publicului larg, dar iubit de cele mai multe vedete din România, Alex Abagiu (39 de ani) a acceptat propunerea celor de la Asia Express de a concura în cel de-al treilea sezon al emisiunii. L-a luat în echipă pe Radu, bunul său prieten, cu care a și reușit să se califice în semifinala reality show-ului, iar acum, numele lor sunt pe buzele tuturor.

Alex Abagiu este cel mai căutat make-up artist de către vedetele autohtone, cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Loredana Groza, Andra, Delia, Ana Morodan sau Andreea Raicu sunt doar câteva dintre cele care au apelat la serviciile lui, mai ales pentru emisiuni, videoclipuri sau ședințe foto.

Și Delia a apelat deseori la serviciile lui Alexandru Abagiu
Și Delia a apelat deseori la serviciile lui Alexandru Abagiu
image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net