Sensy, ex ”Bravo, ai stil”, cu buzele cât ventuzele! E vânătă toată! Ce s-a întâmplat cu fața ei?

#Exclusiv Click!

Sensy abia mai poate să mai scoată fața în lume! Influencera a făcut, recent, o vizită la medicul estetician pentru a-și injecta acid hialuronic. Buzele i s-au umflat instant și s-au umplut de vânătăi inestetice! Sensy e curajoasă, însă, și suferă ca un erou la frumusețe!

Sensy a făcut o nouă intervenție la medicul estetician. An de an, influencera apelează la injecțiile cu acid hialuronic pentru a-și mări volumul buzelor.

De data aceasta, fosta concurentă ”Bravo, ai stil” a dovedit o sensibilitate ieșită din comun la respectivele injecții și a ieșit din cabinetul medicului estetician aproape desfigurată, cu buzele umflate excesiv și pline de vânătăi.

Sensy spune, însă, că reacția ar fi normală, doar că nu prea va mai putea să apară cu fața aceasta pe la evenimente, asta până când buzlel nu se vor mai dezumfla cât de cât!

Și-a făcut injecții cu acid hialuronic și s-a umflat toată!

Am fost să-mi pun în buze și sunt super umflată și am vânătăi! Așa sunt eu mai sensibilă, stau șapte zile așa cu buzele umflate!

În fiecare an completez cu 1 ml de acid hialuronic pentru a menține forma și mărimea dorită. Dar, este totuși o reacție normală, toate care își pun acid în buze pățesc asta!”, a declarat influencera, pentru Click!, după intervenția de la medicul estetician.

Nu poate nici să se sărute cu soțul!

Cert este că acum Sensy trebuie să-și țină la respect pentru câteva zile și noul soț, căci buzele sunt sensibile și la cea mai mică atingere. Dar, deh, ce nu face omul pentru frumusețe?!

Sensy (30 de ani) a fost cerută de soție, încă de anul trecut, la Cluj. De abia luna trecută, Sensy și logpdnicul ei, Valentin, au făcut cununia civilă. Sensy a dat o petrecere de pomină și așa am aflat și noi, în sfârșit, cum arată soțul, pe care l-a ținut departe de ochii indiscreți ai presei și ai fanilor. Influencera și soțul ei, Valentin, sunt împreună de șase ani.

Am luat o pauză de la Instagram, deocamdată, pentru că nu mai fac, pur și simplu, față de când sunt soție! Nu pot să și gătesc, să fac curat, și să mai fiu și doamnă pe Instagram! Mă depășește total!”, ne-a mai declarat Sensy, proaspăt măritată.

Sensy este un nume cunoscut în show-biz. Activează ca influencer în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, din 2016. Sensy a participat și la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!