El este bărbatul cu care s-a căsătorit Sensy: „Nu am o problemă să fiu gravidă la nuntă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sensy tocmai a terminat cu oficializarea relației, căci a făcut cununia civilă, și acum se gândește deja la nunta cea mare! Influencera a făcut ditamai petrecerea, cu 100 de persoane, după semnarea actelor. Am văzut, în sfârșit, și mirele pe care l-a ținut secret până acum. Sensy nu s-a dezmințit și a dansat la petrecere îmbrăcată într-o rochie mini de mireasă și în... adidași.

Sensy și Valentin au făcut cununa civilă Sursa: Instagram
Sensy și Valentin au făcut cununa civilă Sursa: Instagram

Numai mireasă să nu fii și să reziști pe tocuri o zi și-o noapte! Sensy nu a mai putut, așa că la petrecerea de după cununia civilă și-a dat jos pantofii cu toc și a trecut la adidași!

A fost distracție mare, numai miresica nu mai putea respira de emoții. Mirele Valentin a fost, în schimb, dezinvolt și așa l-a văzut și opinia publică pentru prima dată la față. 

Cine e mirele Valentin?! Sensy l-a ținut ascuns!

La cununie am simțit că mi se ia aerul, așa emoții aveam. Plus că ara toată lumea grămadă pe mine! Mi-am pus adidașii că nu mai puteam de picioare! Nici acum nu pot să spun că mi-am revenit!

La petrecerea de la cununia civilă au fost cam 100 de persoane, la nuntă vor fi 400 de persoane. Sper că la nuntă să mai fiu mai liniștită, totuși. Mirele nu a avut nici un stres! Măcar a ieșit ceva așa cum mi-am dorit!”, ne-a declarat miresica, cea care a și schimbat două ținute, una la cununia civilă și alta la petrecerea de după.

“Nu pot să și gătesc, să fac și curat, și să fiu și doamnă pe Insta!”

După marea petrecere de la cununie, Sensy pregătește și nunta. Deocamdată mai stau, se mai odihnesc, căci tinerii însurăței au cam fost dați peste cap de marele eveniment de la cununie, iar dacă la nuntă sunt 400 de persoane, cu siguranță vor avea și mai multă treabă, așa că trebuie să fie cât mai relaxați până atunci.

Am luat o pauză de la Instagram, deocamdată, pentru că nu mai fac, pur și simplu, față de când sunt soție! Nu pot să și gătesc, să fac curat, și să fiu și doamnă pe Insta! Mă depășește total!”, a declarat Sensy, pentru care viața de femeie măritată e copleșitoare.

În schimb, influencera își dorește să devină mamă cât mai curând, și dacă se poate până la nuntă!

Nu mă deranjează să fiu gravidă la nuntă. Dimpotrivă, îmi fac eu trei rochii. Ne dorim foarte mult un copilaș!” a mai spus Sensy.

Sensy (30 de ani) a fost cerută de soție anul trecut, la Cluj, într-un mod cât se poate de romantic. Influencera trăiește o poveste de dragoste alături de Valentin de mai bine de șase ani, însă, până la cununia civilă Sensy nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului alături de care va păși și a altar cât de curând. Deocamdată cei doi îndrăgostiți s-au cununat doar civil.

Sensy este un nume deja cunoscut printre influencerii și a bloggerii de la noi. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, încă din anul 2016. Sensy s-a remarcat și în televiziune în postura de concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net